30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır? - Haberler - indir.com

30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 14:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Resident Evil 2: Remake için Steam üzerinden yayınlanan demo versiyonu 30 dakika ile sınırlı olsa da oyunun sınırsız oynanması mümkün. Peki, 30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır?

Steam’de yayınlandıktan sonra kısa süre içerisinde çok fazla ilgi gören ve pek çok kişinin indirerek oynamaya başladığı Resident Evil 2: Remake demosu, 30 dakikalık kısa sınırlaması nedeniyle hayranları oldukça üzmüştü. Üstelik oyun içindeki heyecanın yüksek seviyelerde olması, bu sürenin hiçbir oyuncu için yetmemesine neden olurken, artık bu konuda bir seçenek mevcut. 

Resident Evil 2 Reborn'un Alpha Videosu Yayınlandı!Resident Evil 2 Reborn'un Alpha Videosu Yayınlandı!

Resident Evil Revelations, PS 4 ve Xbox One için yayınlanacak

Resident Evil 2: Remake nasıl oynanır?

Resident Evil 2: Remake demosunu süre sınırı olmaksızın oynamak isteyen kişilerin öncelikli olarak demonun hiç indirilmediği ve oynanmadığı bir Steam hesabıyla giriş yapması gerekiyor. Bu hesap problemi çözüldükten sonra ise aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

  • Oyun kurulumu tamamlandıktan sonra internette küçük bir arama yaparak bulabileceğiniz gerekli dosyayı sisteminize indirin.
  • RAR dosyasının içerisinde yer alan Trainer adlı dosyayı çalıştırın.

Bu aşamaları sorunsuz bir şekilde tamamlayan kişiler, demo versiyonun tadını doyasıya çıkarabilir. Nişancı türündeki oyunda ilerlemeniz ve başarılı bir şekilde oyunu sonlandırmanız, tamamen yeteneklerinize bağlı.

Oyunun 3 dakika içerisinde bitirilebildiği oyun içi videosunu ise aşağıda izleyebilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimlerini incelemek ve bilgisayarınızın oyunu çalıştırıp çalıştırmayacağını öğrenmek adına aşağıda yer alan Resident Evil 2 sistem gereksinimleri haberinden öğrenebilirsiniz.  


Resident Evil 2 sistem gereksinimleri belli olduResident Evil 2 sistem gereksinimleri belli oldu

Resident Evil Revelations 2 Çıkış Videosu


PAYLAŞ