3. nesil Apple Pencil yolda - Haberler - indir.com

3. nesil Apple Pencil yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-05 18:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yeni ürünler geliştirmeye devam eden Apple’ın 3. Nesil Apple Pencil üzerinde çalışmaya başladığı sızdırıldı.

“Bay White” tarafından sızdırılan bilgilere göre Apple’ın 3. Nesil Apple Pencil’ı mevcut 2. nesil Apple Pencil ile çok benzer bir tasarıma sahip.

Apple Music Behind The Songs özelliğini yayımladıApple Music Behind The Songs özelliğini yayımladı

‌Yeni kalemin 2. Nesil Apple Pencil‌ versiyonda kullanılan mat beyaz kaplamanın yerine 1. nesil Apple Pencil‌ ve AirPods’larda gibi parlak bir yüzeyle geleceği söyleniyor. Yeni kalem modelini diğerlerinden ayıran en önemli farklardan biri ise

3. nesil Apple Pencil nasıl görünecek?

Sürpriz yeni Apple Pencil sızıntısı

Apple Pencil’ın uç kısmı. 1. ve 2. nesil Apple Pencil‌, kolayca değiştirilebilen küçük, vidalı uçlara sahipti. 3. Nesil Apple Pencil ise kendisine vidalanan daha uzun daha büyük bir uca sahip olacak. Apple’ın mevcut kalem tasarımında neden değişikliğe gittiği henüz bilinmese de bu adımının dahili tasarım değişikliklerinin bir göstergesi olduğu düşünülüyor.

Ancak sızıntı kaynağına göre tek değişiklik tasarımda da değil. “Bay White” Apple Pencil’a yeni işlevlerin geleceği düşünüyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz sene Temmuz ayında Apple, kalemin bir renk sensörü aracılığıyla renkleri gerçek dünyadan iPad’e geçirmeye olanak tanıyan bir patent başvurusunda bulunmuştu. Bu detayı göz önünde bulundurduğumuzda yeni modelde bu özelliğin olması oldukça muhtemel görünüyor.

Sonuç olarak, şirket yeni Apple Pencil‌ tasarım değişikliklerinden yanı sıra aksesuarın yeteneklerine odaklanıyor. 3. nesil Apple Pencil hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Qualcomm Apple ve Samsung kullanıcılarına tazminat ödemek zorunda kalabilirQualcomm Apple ve Samsung kullanıcılarına tazminat ödemek zorunda kalabilir
Apple ABD'deki mağazalarını yeniden açacakApple ABD'deki mağazalarını yeniden açacak

PAYLAŞ