3 Kameralı Galaxy A7 İçin Pie Müjdesi Geldi - Haberler - indir.com

3 Kameralı Galaxy A7 İçin Pie Müjdesi Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Üçlü kamera sistemi ile öne çıkan modellerden olan Samsung’un Galaxy A7 cihazı hakkında müjdeli bir gelişme yaşandı. Şirketin orta-üst segment konumunda yer alan ve ülkemizde de satışı bulunan cihaz kutu içerisinden Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olarak çıkmıştı. Ancak bir süre önce modelin Geekbench testlerinde Android Pie sürümü ortaya çıktı. Bu görüntü ile beraber modelin çok yakın bir zamanda yeni sürüme geçiş yapacağı ortaya çıkıyor. Özellikle modeli satın alan ve kullanan kullanıcılar için bu yeni Android sürüm güncellemesi bir hayli memnun edici olacağa benziyor. Geekbench’te gözükenlere göre cihazın Android Pie ile beraber performans değerlerinde yükseliş olduğu gözüküyor. Android Pie noktasında biraz yavaş davranan Samsung, 2018 bitmeden güncellemelerini sıklaştırmışa benziyor.

Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı

İşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktıİşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A7 İçin Android Pie Müjdesi

Cihaz kullanıcılarına yakın bir zamanda Android 9.0 Pie güncellemesi verilecek olurken, modelin sahip olduğu özellikleri de hatırlayalım. Bu noktada cihaza 2.2 Ghz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci gücünü veriyor. 4G RAM’e sahip olan bu model 64 GB dahili depolamasının yanı sıra microSD kart desteği ile 512 GB’a kadar hafızası arttırılabilir oluyor. Pil kapasitesi bu modelde Samsung tarafından 3300 mAh olarak belirlenmiş durumda. 2220 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olan cihaz 6 inçlik Super AMOLED bir ekrana sahip durumda. Parmak izi tarayıcısı yan tarafta yer alan tuşa konumlanan modelde ayrıca NFC desteği de bulunuyor.

3 kameralı bir yapıya sahip olan Galaxy A7 modeli arka yüzeyinde F1.7 diyaframlı 24 megapiksel, F2.4 diyaframlı 8 megapiksel ve 5 megapiksellik bir geniş açı lens barındırıyor. 5 megapiksellik olan lens ise derinlik efektini kullanıcılarına veriyor. Kullanıcıların yakın zamanda güncellemelerini kontrol etmesini öneririz.  


Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı SızdırıldıSamsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı
Yeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli OlduYeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli Oldu
Ekrana Gömülü Kameralı Galaxy A8s Sonunda TanıtıldıEkrana Gömülü Kameralı Galaxy A8s Sonunda Tanıtıldı

PAYLAŞ