3 Büyük Sosyal Medya Devi Birleşiyor mu? - Haberler - indir.com

3 Büyük Sosyal Medya Devi Birleşiyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-27 14:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

New York Times tarafından gelen bir habere göre Facebook, üç büyük sosyal medya platformunu birleştirmeyi düşünüyor. Bu platformlar; WhatsApp, Facebook Messenger ve Instagram. Eğer iddialara doğruysa bu üç büyük sosyal medya platformu arasında ortak mesajlaşma yapılabilecek. İşte detaylar!

Facebook LOL projesiyle geliyor!

Facebook Hikayeler'de etkinlik paylaşımı artık mümkün!Facebook Hikayeler'de etkinlik paylaşımı artık mümkün!

3 Büyük Sosyal Medya Devi Birleşiyor mu?

Mark Zuckerberg'in isteğinin bu şekilde olduğunu söyleyen New York Times, bu plana göre üç büyük mesajlaşma platformu bir arada çalışabilecek. İlk akla gelen fikir; uygulamaların tek bir uygulama haline geleceği düşüncesi olabilir fakat durum böyle değil. Örnek olarak WhatsApp üzerinden yolladığınız bir mesajı, karşı tarafta bu üç uygulama içerisinden birisine sahip kişi alabilecek. Bu sayede Facebook platformunda herhangi bir üyeliğiniz olmasa bile, Messenger üzerinden gönderilen herhangi bir mesaj Instagram ve WhatsApp üzerinden görüntülenebilecek ve cevap verebileceksiniz.

Tabii ki bu gelen bilgilerin henüz resmi bir açıklaması olmadı. Fakat açıklanmayan bir Facebook yetkilisi, BBC tarafına resmi olmayan bir doğrulama gönderdi. Yetkilinin açıklamalarına göre uzun bir süreç sonra bu plan hayata geçebilir. Tahmini olarak 2020 yılı gösteriliyor.


İlgili uygulamalar
Kişisel bilgilerinin hala Facebook tarafından reklam verenler ile paylaşıldığını bilmeyen kullanıcılar varKişisel bilgilerinin hala Facebook tarafından reklam verenler ile paylaşıldığını bilmeyen kullanıcılar var
Rusya Bağlantılı 500 Sahte Facebook Hesabı KapatılıyorRusya Bağlantılı 500 Sahte Facebook Hesabı Kapatılıyor
Facebook yapay zekaya etik değerleri ekleyecekFacebook yapay zekaya etik değerleri ekleyecek

PAYLAŞ