3 Boyutlu Modelleme Uygulaması: 123D Sculpt+ (Video) - Haberler - indir.com

3 Boyutlu Modelleme Uygulaması: 123D Sculpt+ (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mühendislik, eğlence, imalat ve inşaat altyapısına yönelik 3 boyutlu tasarım yazılımlarının öncüsü Autodesk, 3 boyutlu modellemeler yapabileceğiniz 123D Sculpt+ adındaki mobil uygulamayı indirmeye sundu.

Android ve iOS işletim sistemine tabletinizde kullanabileceğiniz 3D modelleme uygulaması Autodesk 123D Sculpt+ sayesinde kolaylıkla nesneleri ve çizimlerinizi 3 boyutlu hale getirebilirsiniz.

123D Sculpt+

Uygulama, uzay gemisi, araba, karakter ve canavar gibi farklı modellemeleri yaratmanızı sağladığı gibi aynı zamanda bu modeller üzerinde değişiklik yapmanıza da imkan tanıyor.

Örneğin; modellemede kullanacağınız materyali belirleyebilir ya da yarattığınız bir canavar karakteri üzerine kürk ekleyebilirsiniz.

123D Sculpt+

123D Sculpt+ ile yarattığınız modellemeleri 3 boyutlu haliyle veya OBJ formatında bir görsel dosyası olarak dışa aktarabilirsiniz. Ayrıca dışa aktardığınız modellemeleri yine Autodesk ürünü olan Maya ya da 3DS Max gibi yazılımlarda açabilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınızda kullanabileceğiniz 123D Sculpt+ adlı 3D modelleme uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Uygulamayı daha yakından tanımak içinse 123D Sculpt+ Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




123D Sculpt+ Tanıtım Videosu


PAYLAŞ