3 Boyutlu Araba Simülasyon Oyunu: School Driving 3D (Video) - Haberler - indir.com

3 Boyutlu Araba Simülasyon Oyunu: School Driving 3D (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Trafik kurallarına uyarak ve sürüş yeteneklerinizi kullanarak sanal bir ehliyet sahibi olmak için çaba göstereceğiniz School Driving 3D, kaliteli grafikleriyle dikkat çeken eğlenceli bir araba simülasyon oyunudur.

Otobüs, kamyon ve otomobil gibi araç türlerinden dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyunda, serbest bir şekilde şehir turuna çıkabileceğiniz gibi karşınıza çıkan trafik işaretlerine uymanız ve herhangi bir yere aracınızla çarparak kaza yapmamanız en temel amacınız olacak. Eğer kaza yaparsanız, aracınızda oluşan hasarı gerçekçiymiş gibi görebiliyorsunuz.

School Driving 3D

Sanal bir ehliyet sahibi olmak için çaba göstermeniz gereken oyunda gece ve gündüz modlarından dilediğinizi seçebilir, dokunmatik oyun kontrolleri sayesinde ekran üzerinde bulunan gaz, fren, lambalar ve vites gibi önemli kontrollere kolaylıkla hakim olabilirsiniz.

Tek oyuncu modunun yanı sıra arkadaşlarınız ile de oynayabileceğiniz çoklu oyuncu moduna sahip olan oyunda, elde ettiğiniz başarıları online skor tablosuna yazdırabileceğiniz gibi aynı zamanda skorlarınızı diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.

3 boyutlu grafikleri ve 40'dan fazla oyun seviyesiyle tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz School Driving 3D'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone veya iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




School Driving 3D Tanıtım Videosu


PAYLAŞ