29 Saniye'de Çöz Çözebilirsen - Haberler - indir.com

29 Saniye'de Çöz Çözebilirsen

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Süper Sabri ile Koş Sabri Koş oyunlarının geliştiricisinden son derece eğlenceli ve bir o kadar heyecan dolu oynanışa sahip olan bilgi yarışması oyunu 29 Saniye indirmeye sunuldu.

Eğlence ve yeni şeyleri öğrenmeyi bir arada sunan oyunda yapmanız gereken tek şey; size sorulan sorular için tanınan 29 saniyelik süre içerisinde, karışık halde verilen harfleri düzgün bir şekilde sıralayarak, doğru cevabı bulmaya çalışmak olacak.

29 Saniye

Doğru vereceğiniz her cevap için bonus altınlar kazanacağınız oyunda, 20 altın ile oyun sırasında harf satın alarak cevaba daha kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz gibi verilen süre zarfında doğru cevabı bulamazsanız süre sonsuza dönüyor ve sonunda da hiç bir şey kazanamıyorsunuz.

Ayrıca çeşitli joker seçeneklerini de bulabileceğiniz oyunda dilerseniz kazandığınız altınları 2 katına çıkarmak ya da her sorunun baş harfinin açık olması için bu jokerlerden satın alabilirsiniz.

İlerleyen günlerde Android platformuna gelecek olan ancak şimdilik sadece iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen 29 Saniye'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ