265 TL’lik oyun ücretsiz oluyor - Haberler - indir.com

265 TL’lik oyun ücretsiz oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Epic Games’in GTA 5 ücretsiz kampanyası ile çıtayı üst noktalara taşımasının ardından kısa bir süreliğine ücretsiz hale getiren oyunlar konusunda kullanıcıların beklentisi daha da arttı. Bu kapsamda 265 TL fiyat etiketine sahip olan Watch Dogs 2, geliştirici şirket Ubisoft tarafından gerçekten de kısa bir süreliğine ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. 

45 dakika boyunca, Watch Dogs 2 ücretsiz olarak sunulacak

Gelecek hafta içerisinde gerçekleştirilecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde, Playstation 5 ve Xbox Series X için yeni oyunların duyurulması bekleniyor. Watch Dogs 2'nin etkinlik sırasında UPlay hesabı olan herkes için ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı. Epic Games, Mart ayında serinin ilk oyunu Watch Dogs’u ücretsiz hale getirdi. Watch Dogs 2’yi ücretsiz almak isteyenlerin, 12 Temmuz Pazar günü etkinlik sırasında UPlay’e giriş yaparak oyunu kütüphanesine eklemesi gerekiyor. Etkinlik 45 dakika süreceği için (Türkiye saati ile 22:00’da başlayacak) kısa bir zamanınız olacak.

Watch Dogs 2'nin merakla beklenen çıkış videosu yayınlandıWatch Dogs 2'nin merakla beklenen çıkış videosu yayınlandı

Watch Dogs 2 hakkında 

Ubisoft tarafından geliştirilen Watch Dogs 2, yepyeni bir şehirde yepyeni bir maceraya gireceğiniz heyecan verici bir oyundur. İlk oyunun devam niteliğini taşıyan Watch Dogs 2 oyununda, Aiden Pearce'ın yapmış oldukları birçok genç kişiye yerleştirilmiş ve idealist hackerler, Blume ve onun icadı olan ctOS'a karşı savaş açarak oyuna başlıyorsunuz. Bu idealist gençlerden biri olan Marcus Hallowey karakterini siz canlandırıyoruz. Burada akıllı şehir sistemi içerisinde yer alıyorsunuz. Şöyle ki bu şehrin tüm sistemi yapay zeka tarafından yönetiliyor. Burada yer alan tüm ögeler tek bir merkezden yönetiliyor. Aiden'da bu devasa sisteme sızan ilk kişi olarak oyunda yer alıyor ve tüm hakimiyeti ele geçiriyor. 

Karaktere yön vererek burada yaşanan kötü olaylara son vermek için birbirinden farklı maceralara gireceksiniz. Zorlu fakat bir o kadar da heyecan verici olan bu oyunda kazanan kişi olmak adına özgün taktiklerinizi kullanarak ilerleme kat etmeniz gerekiyor. Kötü karakterin yaptıklarına son vermek ve hakimiyeti onun elinden almak için size sunulan yetenekleri kullanarak ilerlemeye yönelik hareket edin. Hem görselleri hem de eşsiz oyun içerikleri sayesinde oyuncuların beğenisini kazanan bu heyecan verici dünyada yer almak için sizde Watch Dogs 2 oyununa ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

 

 


Watch Dogs 2 ilk notlarını aldıWatch Dogs 2 ilk notlarını aldı
Watch Dogs 2, PS4 Pro'da nasıl?Watch Dogs 2, PS4 Pro'da nasıl?
Watch Dogs 2'nin PC grafik ayarları gözüktüWatch Dogs 2'nin PC grafik ayarları gözüktü

PAYLAŞ