25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor! - Haberler - indir.com

25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-30 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yarış oyunları severlerin heyecanla beklediği Need for Speed oyunu hakkında güncel bilgiler geldi. Oyun sektörünün önemli isimlerinden Electonic Arts stüdyosu tarafından geliştirilen Need for Speed oyununun yepyeni versiyonu çok yakında aramıza katılmaya hazırlanıyor. Electronic Arts konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yarış oyunlarında keyifle vakit geçiren oyuncular bu yılın son günlerine doğru yeni Need for Speed oyununa sahip olacaklar. Oyunun geliştirici şirketi Electronic Arts, yeni yarış oyunu Need for Speed'in EA Play 2019 etkinliğinde tanıtılmayacağını fakat buna rağmen oyunun yıl içerisinde oyuncuların beğenisine sunulma planları içerisinde olduklarının bilgisini verdi. Hız, aksiyon ve kusursuz bir yarış deneyimi yaşamak için aslında çok fazla beklemenize gerek yok. Çok yakın zaman içerisinde Need for Speed oyunu ile istediğiniz yarış oyunu deneyimini yaşayacaksınız. 

Need for Speed aksiyonu çok yakında

Electronic Arts tarafından geliştirilen Need for Speed oyunu çok yakında oyuncuların beğenisine sunulacak. Buradaki amaç, birçok tanıtım etkinliği yapmak yerine yaklaşık 25 yıllık olan Need for Speed ailesine gerçekten unutulmaz bir oyun ekleyerek oyunculara eşsiz bir deneyim sunmak. Yapımcılar da konu ile ilgili bu şekilde bir açıklamada bulundu. Maalesef oyun hakkında şu ana kadar bir görüntü ya da farklı bir bilgi mevcut değildir. Şirketin EA Play 2019 etkinliğini ve E3 2019 etkinliğini değerlendirmeyeceklerine göre yeni aksiyon Need for Speed oyununun Gamescom 2019 etkinliğinde tanıtılma ihtimali oldukça yüksektir. Her iki etkinliğinde es geçilmesine rağmen oyunun bu yıl içerisinde tanıtılacağı bilgisi şirket tarafından verildi. Elde edilen bilgilere göre EA Play 2019 etkinliği,  7 - 9 Haziran 2019 tarihleri arasında Los Angeles'ta Hollywood Palladium konser salonunda gerçekleşecek. Şirket bu etkinlik içerisinde adeta bir ilke imza atacak. Şöyle ki, EA Play etkinliğinde şirket herhangi bir basın konferansı düzenlemeyecek ve bunun yerine yeni oynanış videoları ve Electronic Arts'da yer alan geliştirici ekipleri tarafından yapılan oyunlar ile ilgili yeni bilgiler ve detaylar etkinlikte canlı yayın şeklinde sunulacak. 

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Electronic Arts şirketinin baş operasyon ve aynı zamanda finans sorumlusu Blake Jorgenson'un yaptığı açıklamada yer alan bilgilere göre 2019 yılı içerisinde Need For Speed ve Plants VS Zombies oyunları ile karşı karşıya geleceğiz. Bu oyunlar arasında özellikle de Need For Speed, yarış oyunları severlerin beğenisini kazanacak. Konu ile ilgili oyuncuların yorumlarına baktığımızda, oyuncular serinin en çok beğenilen oyunu Need for Speed ​​Underground’ın devam niteliğini taşıyan bir oyun bekledikleri. Fakat, elde edilen bilgilere baktığımız taktirde EA, yeni oyunu Need for Speed ​​Underground’ın üzerinden değil de tamamen yeni özellikler ve yarış platformları üzerine kurulan bir tasarım üzerinde çalışıyor. Bu yılın son günlerinde oyuncuların beğenisine sunulması beklenen Need for Speed 'in yeni oyunu yarış oyunlarında vakit geçirmekten keyif alan oyuncular tarafından oldukça beğenilecek gibi gözüküyor. Oyun şimdiden beklentileri yukarı çekmeyi başarmıştır.





PAYLAŞ