24 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz - Haberler - indir.com

24 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 13:28:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bilindiği üzere Epic Games, zaman zaman oyunlarında çeşitli sürprizler yaparak oyuncuları mutlu etmeyi başarıyor. Dünyanın en önemli oyun mağazalarından biri olarak uzun yıllardır oyunculara hizmet veren Epic Games, bu haftada yine bir oyun ile karşımızda. Epic Games platformu her hafta yaptığı ücretsiz oyun kampanyasına bu sefer de Enter the Gungeon oyununu kattı. Kampanyaların geçmişine baktığımızda geçtiğimiz aylar içerisinde her iki hafta da bir ücretsiz olarak sunulan Epic Games, geçtiğimiz günlerde bu süreyi iki hafta bir değilde bir hafta bir şeklinde düzenlediğini söyleyerek oyun severleri mutlu etmeyi başardı. Bu ücretsiz oyunlar ile beraber oyun kütüphanenizi farklı temalardan oyunlar ile doldurmanız mümkün hale geliyor. Epic Games stüdyosunun bu hafta içerisinde ücretsiz hale getirdiği oyunu Enter the Gungeon ile platformda karşınıza çıkan herkesi öldürerek seviyelerin her birini geçmeye yönelik hareket edeceksiniz. Gelişmiş düzeyde oyun seçenekleri ve birbirinden farklı seçenekleri ile oyuncuların beğenisini kazanan Enter the Gungeon, aksiyon dolu anlar içerisinde yer alacaksınız. 

Epic Games'ten Steam Hakkında AçıklamaEpic Games'ten Steam Hakkında Açıklama

Enter the Gungeon oyunu ile ilk kez 2016 yılında karşılaşmıştık. Geçtiğimiz yıllarda büyük kitleleri etkisi altına alan ve kullanıcıların beğenisini kazanan Enter the Gungeon aksiyon oyunu, son güncellemesi ile yepyeni bir hal aldı. Son güncellemesi ile daha da tamamlanan ve güçlenen Enter the Gungeon oyunu, oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatacaktır. Enter the Gungeon dünyasında arena içerisinde karşınıza çıkan herkesi ortadan kaldıracak ve zamanla güçlenerek daha da  uzun süre hayatta kalmaya çalışacaksınız. Bunun yanı sıra aynı zamanda mahzenlere inerek burada bulunan canavarları da ortadan kaldırmaya yönelik hareket edin. 

Enter the Gungeon ücretsiz nasıl indirilir?

- Enter the Gungeon oyununu ücretsiz olarak Epic Games üzerinden indirmek için oyunu indirme sayfasına giriş yapın. 

- Oyunu indirme sayfasında orta kısımda yer alan pembe renkteki FREE yazılı butona tıklayarak işlemlerinize devam edin.

- Epic Games hesabınıza giriş yapın, eğer Epic Games hesabınız yoksa da Sign Up bağlantısına dokunarak kendinize bir hesap oluşturmanız gerekiyor. 

- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra açıla sayfada ilk adımı tekrarlayarak karşınıza çıkan pencerenin sağ alt kısmında yer alan yeşil renkteki Sipariş Ver butonuna tıklayın. 

- Oyunu indirmek için yapacağınız işlemler sadece bu kadardır. Bu şekilde söz konusu oyunu oyun kütüphanenize resmi olarak indirmiş olacaksınız. Eğer oyunu bilgisayarınıza indirmek isterseniz de Epic Games Bağlantısına başvurmanız gerekecek. 

Enter the Gungeon oyununa sahip olarak aksiyon dolu bir maceranın peşinden gidebilirsiniz. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve birbirinden farklı seçenekleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Enter the Gungeon dünyasında ortadan kaldırmanız gereken son derece zorlu düşmanlar ile karşı karşıya geleceksiniz. Oyuncuların en uğrak mekanlarından biri olan Epic Games stüdyosunun bu haftaki ücretsiz oyunu Enter the Gungeon ile oyun kütüphanenize yepyeni bir aksiyon oyunu ekleyecek ve sonuna kadar hayatta kalmaya yönelik hareket edeceksiniz. Enter the Gungeon ile her zamankinden daha da heyecan verici anlar yaşayacaksınız. 


Epic Games, Psyonix'i satın alıyorEpic Games, Psyonix'i satın alıyor
Epic Games Store'da Dev İndirim!Epic Games Store'da Dev İndirim!
Epic Games'ten Video Sohbet Uygulaması GeliyorEpic Games'ten Video Sohbet Uygulaması Geliyor

PAYLAŞ