208 TL değerinde oyun ve uygulama ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

208 TL değerinde oyun ve uygulama ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 14:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Play Store, ücretli Android ve uygulamalar için çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz hale gelen 8 oyun ve 4 uygulama şu şekildedir.

74 TL değerinde 8 oyun ve 134 TL değerinde 4 uygulama 

Ücretsiz oyun denildiğinde ilk akla gelen isimlerinden Epic Games'in dağıtmış olduğu bilgisayar oyunları geliyor olsa da Google, ücretsiz oyun kampanyaları yapmaya hızla devam ediyor. 

Hook 

Bulmaca oyunları arasında yer alan Hook, indirimli fiyatıyla 0,59 TL'ye sunuluyor. Oyunun indirimi için son 1 gün kaldı. Oyunda hamle yapmadan önce oyunun mantğını kavrayarak hareket etmeniz gerekir. Bu sebeple oyunun ilk seviyeleri oldukça kolay ancak ilerleyen seviyeler zorlayıcıdır. 

Chloe: Playtime! 

Fiyatı 29,99 TL olan Chloe: Playtime, indirimli olarak 29,99 TL'ye sunuluyor. İndirimin bitmesine ise son iki gün vardır. Bulmaca tarzında geliştirilen Chloe: Playtime oyunu Square Enix‘in mobil oyunlarına benzer bir yapıdadır. Oyunda kahramanlar Chloe dışında iki farklı karakter olan Bunny'de oyunun ilerleyen bölümleri ortaya çıkar. 

Candy Dandy Adventure: Crush Game 

Candy Dandy Adventure: Crush Game adlı oyun, bulmaca türünde olup 10,99 TL'ye sunuluyor. Oyunun indirimin bitmesine 5 gün vardır. Adından da anlaşılacağı üzere Candy Crush benzeri bir bulmaca oyunu olan Candy Dandy Adventure: Crush Game, birbirine benzeyen 3 veya daha fazla öğeyi bir araya getireceğiniz bir platform sunuluyor. 

Draw Lines: Pro 

Bulmaca oyunları arasında yer alan Draw Lines Pro, nokta birleştirme mantığında geliştirilen oyunlardan biridir. Ücretsiz olarak sunulan oyun, bu versiyonunda reklamsız bir şekilde sunuluyor. Aynı zamanda oyunu oynayabilir seviye sayısı ise binin üzerindedir. Burada yapılması gereken benzer renkte olan noktaları birleştirmektir. Oyunun fiyatı ise 0,99 TL'dir. 

Knife Hit – Throw Knife Get Rewards – Arcade 

Fruit Ninja arcade tarzında geliştiren kaliteli yapımlardan biridir. Oyunun fiyatı 7,49 TL olup, indirimi ise 6 gün içerisinde son buluyor. Oldukça eğlenceli bir oyun olarak sunulan Knife Hit'de yukarıdan tatlılar, çörekler, burgerlar düşüyor. Elinizdeki bıçakla bu öğelerin her birini parçalamaya çalışmanız gerekir. Oyunun indirimli fiyatı 7,49 TL'dir.

Construction Machines SIM: Trucks and Cranes

Bu hafta ücretsiz olarak sunulan oyunlardan bir diğeri ise Construction Machines SIM: Trucks and Cranes. Bu heyecan verici simülasyon öğelerinin her birini sunar. Oyunun indirimli fiyatı 9,29 TL'dir. 

Diğer indirimli oyunlar şu şekilde;

Merge Monster VIP – Offline Idle Puzzle RPG – RPG Bulmaca – Fiyatı: 6,09 TL – İndirim 6 gün içinde sona eriyor

Trojan War Premium: Legend of Sparta – Strateji oyunu – Fiyatı: 8,79 – İndirim 6 gün içinde sona eriyor

134 TL değerinde ücretsiz 4 Android uygulama

AppLock PRO – Fingerprint, PIN & Pattern (No ads) – Güvenlik – Fiyatı: 20,99 – İndirim 6 gün içinde sona eriyor

ProCam X (HD Camera Pro) – Kamera uygulaması – Fiyatı: 26,99 – İndirim 1 gün içinde sona eriyor

Coloring Book Plus – Eğitim – Fiyatı: 27,99 TL – İndirim 6 gün içerisinde sona eriyor

Rec Recorder PRO (NO ADS) – Müzik ve ses – Fiyatı: 58,99 TL – İndirim 6 gün içerisinde sona eriyor





PAYLAŞ