2021’in ikinci yarısında iPhone SE Plus'lar geliyor - Haberler - indir.com

2021’in ikinci yarısında iPhone SE Plus'lar geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 15:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, geçtiğimiz yıl içerisinde yeni nesil iPhone SE'yi kullanıcıların beğenisine sundu. Söz konusu bu akıllı cep telefon, amiral gemisi A13 Bionic yonga seti ile beraber satışa sunulmuştu. iPhone SE'nin boyutu küçük ve kamerası iPhone 11 serisinden geride kalıyor olsa da performans tarafında aynı sonuçların verildiği dile getirildi. Eski özellikleri ele alındığında ise sadece kompakt akıllı cihaz tercih eden kullanıcıların bu akıllı cep telefonlara yöneldiği ise gözlemdi. Şimdi ise iPhone SE Plus adlı yeni bir modelin piyasaya sürüleceği ile ilgili sızıntılar gündeme geldi.

iPhone SE Plus teknik özellikleri

İşte iPhone X Mini Sayılabilecek iPhone SE Plus Konseptiİşte iPhone X Mini Sayılabilecek iPhone SE Plus Konsepti

iPhone SE Plus, @Aaple_lab tarafından sızdırılan bilgilere göre iPhone 8 Plus boyutlarında olacak. Konuyla ilgili olarak yapılan bu sızıntılarda ekran boyutunun 6.1 olmasına karşılık TouchID‘nin halen ekranda yer aldığını da belirtmek gerekir. Fiziksel parmak izinin home butonu ile akıllı cihazlara yerleştirilmesi bazı iPhone kullanıcıları tarafından aranan en önemli özellik olarak değerlendiriliyor. Bu sebeple de SE modellerinde fiziksel TouchID bulunması kullanıcılar açısından sevindirici bir haberdir. Söz konusu bu akıllı cihazın arka kısmında 12 MO çözünürlüklü ana kamera yer alacak. Bu kamera, 6 portre ışık efektini, OIS’i ve akıllı HDR çekimi destekleyecek.

Yeni nesil iPhone SE Plus adlı akıllı cihazın en önemli özelliklerinden biri ise şirketin amiral gemisi yonga seti olan A14 Bionic'i tercih etmiş olmasıdır. IP67 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası da önceli nesil cihazlarda olduğu gibi bulunmaya devam edecek. Söz konusu bu akıllı cihazın 499$ ve 699$ olmak üzere iki farklı modeli de olacak. Aynı zamanda siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği olan bu cihaz, 2021 yılının 2. yarısında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şu an için elde edilen bilgiler sadece bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


iPhone SE Plus için geri sayım başladıiPhone SE Plus için geri sayım başladı
iPhone SE Plus çıkış tarihi ve özellikleri belli olduiPhone SE Plus çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu

PAYLAŞ