2021'de Kullanılabilecek En İyi Online 10 Video Düzenleme Programı - Haberler - indir.com

2021'de Kullanılabilecek En İyi Online 10 Video Düzenleme Programı

Tahmini Okuma Süresi : 7 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 16:25:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Video düzenleme, dijital medyanın önemli bir parçası haline geldi. Daha önce bir uzmanın işiydi. Sezgisel bir uygulama ve yapay zekanın devreye girmesiyle video düzenleme alanı biraz kolaylaştı. Bununla birlikte video düzenlemenin karmaşıklığı, yeni ve daha dostça bir çözümün yolunu açtı. Bu ihtiyaç da çevrimiçi video düzenleme programlarının yolunu açtı. Bu çevrimiçi video düzenleme uygulamaları, etkili ve hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır; herhangi bir yazılım/donanım kurulumu gerektirmezler. Sadece genel bir dizüstü bilgisayara ve iyi bir internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Bu makalede, bir video dosyasını hızlı bir şekilde yükleyebileceğiniz ve görüntüleri dakikalar içinde düzenleyebileceğiniz en iyi ücretsiz çevrimiçi video düzenleme programlarını listeledik.

 

1. Flexclip

Flexclip, ücretsiz çevrimiçi video düzenleme programlarına başka bir alternatif. Rakiplerinin hemen hemen tüm özelliklerine sahip ve oldukça iyi bir stok video koleksiyonu sunuyor. Uygulamanın ücretsiz sürümünde 480p videolar oluşturabilir ve maksimum 12 farklı projeye sahip olabilirsiniz. Ancak, video uzunluğu yalnızca bir dakika olabilir. Kısa bir video klip için uygun olsa da YouTube'da yayınladığınız uzun videolar için pek uygun değil. Yine de Flexclip umut verici. Ücretsiz çevrimiçi video düzenleme uygulamaları, Instagram ve TikTok pazarını yakalamayı hedefliyor.

2. Renderforest

Çok fazla teknik ve yaratıcı bilgi olmadan hızlı pazarlama videoları oluşturmanıza olanak tanıyan başka bir ücretsiz çevrimiçi video düzenleme uygulaması. Ücretsiz hesapta sınırsız 360p video, 300MB bulut depolama alanı oluşturabilir ve 200 binden fazla stok videoya erişebilirsiniz. Renderforest ayrıca logolar, animasyon, ses düzenleme, grafikler ve bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır. Markanız için eksiksiz bir pazarlama çözümüdür. Portföyünde çeşitli ürünler bulunan Renderforest, markanızın büyümesine yardımcı olacak çevrimiçi bir niş platform oluşturmakta.

3. inVideo.io

Popüler ücretsiz çevrimiçi video düzenleme programı, video düzenleme dünyasına yabancı değil. InVideo, videonuzu hızla düzenlemek ve yayınlamak için mükemmel bir platform. Hızla değiştirebileceğiniz ve bir Instagram hikayesi veya YouTube videosu oluşturabileceğiniz binlerce video şablonuna sahip. Ücretsiz çevrimiçi video düzenleme uygulamasının uzman kullanıcıları için premium aboneliği olsa da, her zaman ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ücretsiz kullanıcılar 5.000'den fazla video şablonu, otomatik metin konuşması ve video başına 15 dakikalık video süresi elde edecek.

4. Veed.io

Veed.io, kullanıcılarına ücretsiz ve premium düzenleme araçları sunan, gelişmekte olan bir çevrimiçi video düzenleme uygulaması. Veed'de fotoğraflar, video görüntüleri, ses dosyaları ekleyebilir ve özel şablonla videonuzu hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bunun dışında ayrıca altyazı ekleyebilir ve video dosyasını istediğiniz gibi deşifre edebilirsiniz. Ayrıca bir ekran kaydedici, web kamerası kaydedici ve ses kaydediciye sahiptir, böylece videonuzu tüm ayrıntılarıyla oluşturabilirsiniz. Ücretsiz çevrimiçi video düzenleme programı ile 10 dakikalık video ve sınırsız proje oluşturabilirsiniz; ayrıca 720p videoları ücretsiz olarak dışa aktarabileceksiniz.

5. Clipchamp

Clipchamp, herhangi bir yazılım yüklemenize gerek kalmadan profesyonel araçlar sunabilen bir çevrimiçi video düzenleme programı. Binlerce video şablonuna sahip ve videoları hızlı bir şekilde export yapabilir. Profesyonel video düzenleme programlarında yaptığınız gibi bir video dosyasını ve birden çok video katmanını kırpabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz sürümünde, 480p'de sınırsız videoyu dışa aktarabileceksiniz. Ayrıca birkaç ücretsiz şablon alacaksınız; yardımıyla kolayca göz alıcı bir video oluşturabilirsiniz.

6. Canva

Canva yeni bir platform değil. Hepimiz onun fotoğraf ve grafik tasarım platformunun farkındayız. Ancak Canva, kullanıcıların video çekimlerini ücretsiz olarak düzenlemesini ve oluşturmasını sağlayan ücretsiz bir çevrimiçi video düzenleme hizmetine de sahip. Web sitesinde binlerce özelleştirilebilir stok video var ve sürükle ve bırak gibi özelliklere sahip. Tıpkı resim kitaplığı gibi, Canva'nın video şablonu kitaplığı da kapsamlı ve sürekli büyüyor. Sadece sürükleyip bırakabileceğiniz ve üzerinde çalışmaya başlayabileceğiniz ön lisanslı stok videoları var. Ayrıca, çekimlerinizde kullanabileceğiniz yüzlerce ücretsiz ses parçası ve görüntüye sahip.

7. Animoto

Bulut tabanlı video oluşturma platformu Animoto, portföyünde birden fazla özelliğe sahip. Önceden yapılandırılmış şablonu kullanarak video, fotoğraf ve ses dosyalarını sürükleyip bırakabilir ve hızlı çekimler oluşturabilirsiniz. Ayrıca stok görüntüleri kullanabilir ve güzel görüntüler oluşturabilirsiniz. Ücretsiz çevrimiçi video düzenleme uygulaması 720p'de sınırsız video sunar; 50'ye kadar müzik parçası ve 30 renk örneği kullanabilirsiniz. Kullanabileceğiniz ve alışabileceğiniz eğlenceli ve oldukça iyi bir çevrimiçi video düzenleme programıdır.

8. Wave.video

Wave, yeni bir çevrimiçi video düzenleme programıdır. Hemen hemen tüm özelliklere sahiptir ve kompakt bir fiyatla gelir. 2 milyon telifsiz video ve görsele erişim elde edeceksiniz. Ancak dosya indiremiyorsunuz. Bunun yerine platform, video dosyasını yalnızca Instagram veya YouTube gibi başka bir platformda paylaşmanıza izin verir. Çevrimiçi video düzenleme uygulamasının 15 saniyelik düzenleme sınırı gibi belirli sınırlamaları olsa da, sosyal medyanız için eğlenceli ve yaratıcı videolar oluşturmak için ücretsiz çevrimiçi video düzenleme programını kullanabilirsiniz.

9. Fastreel

Hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı; Fastreel'in çevrimiçi video düzenleme alanında sloganı böyle görünüyor. Kaliteli ve hızlı videolar oluşturmanıza yardımcı olacak birkaç şablonu var. Sadece şablona tıklayın ve kişiselleştirilmiş resimler ve videolar ekleyerek video çekimi oluşturun. Ücretsiz çevrimiçi video düzenleyici planı ile sınırsız video oluşturabilir ve HD olarak dışa aktarabilirsiniz, ancak bir filigranı olacak. Ancak abonelikleri göründüğünden çok daha uygun maliyetli.

10. Biteable

Biteable, video çekimlerini anında düzenlemenizi sağlayan basit ama sağlam bir video düzenleme programı. Uygulamanın kullanıcı dostu bir arayüzü var ve hızlı bir şekilde video oluşturabilir. Ücretsiz çevrimiçi video düzenleyici ile sınırsız dışa aktarma ve 4 milyona kadar resim, klip ve animasyon elde edeceksiniz. Ücretsiz plan, neredeyse tüm araçları kullanmanıza ve filigranlı profesyonel bir video oluşturmanıza olanak tanır.





PAYLAŞ