2021 iMac'lere 5 yeni renk seçeneği dahil ediliyor - Haberler - indir.com

2021 iMac'lere 5 yeni renk seçeneği dahil ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iMac, bilgisayar dünyasına adını altın harflerle yazdırmış olan kullanıcıların uzun bir zamandır severek kullandığı cihazların başında gelir. Fakat, iMac'lerin tasarım anlamında uzun bir zamandır ciddi bir yenilik sunmadığı da bir gerçektir. Durum böyle olunca da, söz konusu cihazın değişen dizayn trendlerine ayak uydurması iMac severlerin en büyük beklentilerinden biri budur. Göründüğü üzere, Apple nihayet bu ses kulak verdi ve harekete geçti. 2021 iMac'lerin yepyeni bir tasarım ve oldukça dikkat çekici 5 yeni renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkabilir. 

iMac'ler için dikkat çekici renkler geliyor

Ünlü Apple sızıntıları yapan isimlerin başında gelen Jon Prosser (FrontPageTech), bugün yeni iMac'lerle ilgili önemli bilgiler paylaştı. İlk olarak ise Apple'un iMac tarafında ilk kez renk seçeneği sunacağını dile getiren Prosser, bu renklerin de bilgisini verdi. Aslında, bu renkler Apple'da yabancı olunan seçeneklerde değildir. Hatta öyle ki, Prosser tarafından ortaya atılan iddialara göre iMac'ler 4.nesil iPad Air'ın renk seçenekleriyle beraber kullanıcıların karşısına çıkacak. Farklı bir deyişle ise, bu renkler şu şekilde sıralanıyor; Space Gray, Silver, Rose Gold, Green ve Sky Blue.

MacBook ya da iMac'lerin Adı Nasıl Değiştirilir?MacBook ya da iMac'lerin Adı Nasıl Değiştirilir?

Ortaya çıkan bilgilerin bir kısmı ise bu renklerin hazırlanma nedeni Apple'ın ilk iMac'lere, deyim yerindeyse selam göndermek istemesidir. Şöyle ki ilk nesil iMac'ler rengarenk şekilde tasarlandı. Açıkcası, Prosser'ın renk seçenekleri arasındaki neden olarak ise nostaljiyi öne sürmesi henüz ikna edici olmadı. Eğer gerçek olan durum bu olsaydı, iPad Air renklerinin aksine yeni iMacler retro orijinal iMac renkleriyle gelirdi diye düşünülüyor.

Yeni tasarım ve sızan bilgiler

Açıkça belirtmek gerekirse bu sızıntı pek fazla bilgi içermiyor. Özellikle de, teknik açıdan detay olarak elde edilen pek bilgi yok demek pek de yalan olmaz. Fakat, sızıntının tasarım konusunda vermiş olduğu diğer bir bilgi ise cihazların çok daha ince bir ekran çerçevesiyle geleceği belirtiliyor. Bunlara ek olarak paylaşılan bir diğer detay yine tasarımla ilgili olacak. Hatta öyle ki yeni iMac’in iPad Pro ve Pro Display XDR arası bir görünüme sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasındadır. Son olarak ise Prosser, cihazın arka kısmında aslında görünmediği aktarıldı. Böylelikle de cihazda yer alan port durumu hakkında henüz bilgi elde edilmiyor. Şu an için teknik açıdan da cihazda hangi özelliklerin olacağı bilinmiyor. Ancak, yeni iMac’ler gerçekten bu renk seçenekleriyle gelirse birçok kişi bu durumdan memnun kalacak gibi gözüküyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


UPS Kargo drone taşımacılığı lisansı aldıUPS Kargo drone taşımacılığı lisansı aldı
Apple iMAC için kavisli ekran patenti aldı!Apple iMAC için kavisli ekran patenti aldı!
Apple'dan iMac için radikal bir patent aldı!Apple'dan iMac için radikal bir patent aldı!

PAYLAŞ