2020'nin en iyi ücretsiz VPN servisleri - Haberler - indir.com

2020'nin en iyi ücretsiz VPN servisleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-22 02:58:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

En basit açıklaması ile internet bağlantınızın konumunu farklı ağ üzerinden göstererek internet sitelerine başka bir konumdan bağlanmanıza olanak sağlayan servise VPN diyebiliriz. Piyasada birçok VPN hizmeti veren ücretsiz ve ücretli uygulama bulunuyor. Ancak bu uygulamalar arasında hangisinin daha iyi bir VPN hizmeti vereceğini bilmiyorsanız, sizlere bu içeriğimizde en iyi ücretsiz VPN uygulamaları 2020 listemizden tercih edebileceğiniz servislere bakacağız. Normal olan internet servis sağlayıcınız, bir internet sitesine girmenize izin vermiyor veya ülkenizde o site engelli ise, yine VPN kullanarak erişim sağlayabilir ayrıca internette takip edilmekten kurtulabilirsiniz.

2020 yılı için hazırlamış olduğumuz bu içerik ile beraber en iyi ücretsiz VPN uygulamalarını sizler için derledik. Son dönemde çeşitli Opera gibi internet tarayıcıları dahili olarak bir VPN hizmeti kullanıcılarına verse de, ekstra olarak VPN uygulaması tercih edebilirsiniz.

Oyunları daha ucuza alabilmek için VPN'den nasıl faydalanabilirsiniz?Oyunları daha ucuza alabilmek için VPN'den nasıl faydalanabilirsiniz?

En iyi ücretsiz VPN uygulamaları

Speedify

Ücretsiz VPN servislerinde genelde hız limit problemi olmaktadır. Ancak Speedify ile bu hız limitleri oldukça yüksek performansta verilmesi hedefliyor. İnternetteki kimliğinizi de gizleyen bu hizmet ile beraber Snapchat ve Instagram gibi sosyal medya gezintilerinizde bile iyi bir internet hızı sunabiliyor. 30’dan fazla sunucu desteği de olan Speedify, hem Ethernet hem de 4G bağlantılarınızda hız limitlerini üst seviyede tutuyor ve ayda sadece 1 GB kullanım kotası olduğunu belirtelim.

PrivateTunnel

Android, iOS, Windows ve Mac platformları için uygun olan bu uygulama kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Ücretsiz ve ücretli versiyonu bulunan PrivateTunnel, 7 günlük deneme süresinde 200 MB kota sunuyor. Kullanımınızdan memnun olursanız ise 30 dolar karşılığında PrivateTunnel kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Dokuz farklı bölge için hizmet veren uygulama tek abonelik ile 3 farklı cihazda kullanılabiliyor.

Hotspot Shield Free

VPN denildiği zaman adı bir hayli ünlü olan Hotspot Shield Free uygulamasını tercih edebilirsiniz. Gizliliğinizi koruma noktasında da öne çıkan bu uygulamanın ücretsiz versiyonunda günlük 750 MB kullanım hakkı bulunuyor. Hotspot Shield Free, dünya genelinde 20 farklı noktadan istediğiniz bir sunucuya bağlanmanıza imkan sağlıyor. Ancak seçim hakkının elite sürümde olduğunu ve ücretsiz versiyonda seçimin otomatik olduğunu belirtelim.

Freelan

Erişim olmayan bir siteye girmek istiyorsanız, bu uygulama size göre olmayacaktır. Öyle ki Freelan, ile bağlantınız üzerinde çeşitli ayarlar gerçekleştirebilirsiniz. Ancak tam olarak bir VPN hizmeti sunmadığını belirtelim.

Windscribe

Listemizin en iyi ücretsiz VPN servislerinden birisi olan Windscribe, yüksek veri kotası ve yüksek güvenliği ile dikkat çekiyor. Her ay 10 GB kota imkanı sağlayan bu servis, 8 farklı bölgeden seçim yapmanıza olanak sağlıyor. Eğer uygulamayı Twitter’da paylaşırsanız ek 5 GB daha kazanabiliyorsunuz.

ProtonVPN

Bu servisin hem ücretsiz hem de ücretli versiyonu bulunuyor. Ücretsiz sürümde tek bir cihaz üzerinden üç ülkeye bağlanma özelliği bulunuyor.


Speedtest'in mobil uygulamasına VPN özelliği eklendiSpeedtest'in mobil uygulamasına VPN özelliği eklendi

PAYLAŞ