2020'nin en iyi spor oyunları - Haberler - indir.com

2020'nin en iyi spor oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 17:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Son zamanlarda spor oyunları her geçen günden daha fazla oynanıyor. Akıllı cep telefonlarda oynanacak olan en iyi spor oyunları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında oynanacak olan en iyi spor oyunlarını sizin için bir araya getirdik. Her an her yerde eğlenerek vakit geçireceğiniz en iyi oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Madden NFL Mobil Futbol

Madden NFL Mobile Football oyununun kullanıcı arayüzü, grafikleri ve tasarımı oldukça dikkat çekici olup mobil cihazlarda en iyi vakit geçirebileceğiniz içerikler ile karşımıza çıkıyor. 

NBA Live Mobile Basketball

Spor oyunları kategorisinde yer alan bu oyunda bazı şeyleri kontrol etmek için sadece iki parmağınızı kullanmanız yeterli olacak. Oyunda heyecan verici bir futbol oyunu deneyimi yaşarsınız. 

MLB 9 Innings 20

Saha, beyzbol, her zamanki beyzbol sevinçleri ve daha birçok içeriğin sunulduğu MLB 9 Innings 20 oyununda sıradışı bir spor oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz. Burada oyuncular için her şey vardır.

Hockey All Stars

Hocket All Stars oyununda oyuncuların hareketlerini kendi stratejileriniz doğrultusunda yönetecek ve oyunu kazanmak adına rakiplerinizden çok daha hızlı bir şekilde hareket etmeye çalışacaksınız. 

eFootball PES 2020

Futbol söz konusu olduğunda eşsiz bir deneyim yaşatacak olan eFootball PES 2020 oyunu ile akıllı cihazınızda nefes kesen anlar yaşayabilirsiniz. PES beklendiği gibi gerçek oyuna odaklanıyor ve muhtemelen en eşsiz futbol oyunu deneyimi sunuyor. En büyük yıldızlardan bazılarını ve tüm uygun takımlara ya da liglere sahip olursunuz. 

EA Sports UFC

Mobil dövüş simülatörleri solarak oyunculara sunulan EA Sports UFC oyununda dövüş performansınızı en üst düzeye çıkarmaya çalışacaksınız. 

Grand Mountain Adventure

Burada eşsiz yarışların yer aldığı bir deneyim yaşayacaksınız. Oyunda kilidini açmanız gereken onlarca öge vardır. 

Ultimate Tenis

Tenis turnuvalarını çok daha heyecan verici hale getirmek için arcade ögelerinin eklendiği Ultimate Tenis oyununda farklı oyuncuları, yüzeyleri ve turnuvaları deneyecek ve hatta rakibinizin durması imkansız topu göndermek için harekete hareket sunuyor. En gerçekçi oyun deneyimi yaşamak için sizde Ultimate Tenis oyununda yer alın. 

Golf King – World Tour

Büyük kalabalıklarla tanınan bu heyecan verici golf oyunu güzel detaylar ile tasarlanmış olan bir ton ders ve deliğe bu topu göndermek için gereken sopanın sunulduğu heyecan verici bir spor oyunudur. Burada oyuncunuzu özelleştirebileceğiniz onlarca kıyafet vardır. Dikkat çekici bir oyun dünyası içerisinde eşsiz golf stratejilerinizi kullanarak hızla ilerleme kat edeceğiniz Golf King oyununda özgün stratejilerinizi kullanın ve hızla ilerleme kat edin.

F1 Mobile Racing

Spor oyunlarından biri olan F1 Mobile Racing ile eşsiz bir motor yarışı deneyimi yaşayacaksınız. Takımlar, pistler ve oyuncuların yer aldığı bu heyecan verici oyunda eşsiz stratejileriniz araba kullanımınızı etkileyecek en önemli ögeler arasındadır. Kendinizi geliştirmek adına sık sık deneme yapacağınız F1 Mobile Racing dünyasında nefes kesici anlar yaşayacaksınız. 

 





PAYLAŞ