2020’nin en iyi açık dünya oyunları - Haberler - indir.com

2020’nin en iyi açık dünya oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-23 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Sanal bir ortam içerisinde dünyanın farklı bölgelerinde rahatlıkla gezinmenize ve oyun içerisinde görevler almanıza imkan veren 2020'nin en açık dünya oyunları, eğlence yapıları ve aynı zamanda başarılı grafikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sizde bu oyunlardan birine dahil olarak aksiyon dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Corona virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı evlere kapandığımız şu günlerde oyun oynamak önemli bir uğraş oldu. 

2020’nin en iyi açık dünya oyunları

Batman: Arkham Knight

Oyun sektörünün başarılı geliştirici isimlerinden Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve  Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından 2015’te yayımlanan olduğu Batman: Arkham Knight, Bruce Wayne’e açık dünyada hayat vermenizi sağlıyor.  Oyun ile beraber Gotham City şehrinin tüm detaylarını keşfedebilir ve oyun içi görevler almak için, ideal açık dünya oyunları arasında yer alan Batman: Arkham Knight, geçmiş yıllarda da listelere giren oyunlar arasında yer aldı.

Saints Row 4

Volition tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan 2013 aksiyon macera teması üzerine kurulan Saints Row 4, başarılı grafikleri ve aynı zamanda etkileyici efektleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunun özgürlükçü yapısı oyunculara birçok kolaylık sunuyor. ABD devlet başkanını kontrol ederek, dünyayı işgal etme gayretinde olan uzaylı yaratıklara karşı mücadele verebilirsiniz. Oyunun en güzel özelliklerinden biri ise, ele geçirdiğiniz uzaylıların silahlarını kullanabilirsiniz. 

Fallout 4

2020 yılının en iyi açık dünya oyunları arasında yer almayı başaran Fallout 4, Bethesda Game Studios’un geliştiriciliğini yaptığı ve Bethesda Softworks’ün yayımcılığını yaptığı açık dünya aksiyon rol yapma oyunudur. Fallout serisinin beşinci büyük oyunudur ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 10 Kasım 2015’te yayımlanmıştır. Oyunun teması yaşanan nükleer bir felaketin ardından ortaya çıkan senaryoyu konu alıyor. Fallout 4, gerçekçi oyun görselleri, grafik tasarımları ve eşsiz oyun dünyası ile oyuncuların beğenisini kazanıyor. 

Assassin’s Creed Odyssey

AC Odyssey, Ubisoft Quebec tarafından geliştirilip Ubisoft tarafından yayınlanan video oyunu ve Assassin’s Creed serisinin 11. büyük ve toplamda yirmi birinci oyunudur. Assassin’s Creed oyunu M.Ö 431 yılında, Atina ve Sparta arasındaki Peloponez Savaşı’nın kurgusal bir tarihini anlatmaktadır. Oyuncu karakter olarak erkek veya kadın paralı asker olabilmeyi seçebilir. Karakter ailesini birleştirmek için her iki taraf için de savaşa katılır. Oyunda Antik Yunan dönemi konu ediliyor. Oyunda keyifli bir dünya gezintisine çıkacak ve Atina ile Sparta arasında yaşanan savaşa şahitlik etmenizi sağlıyor. Ayrıca oyun içerisinde verilen yan görevleri alabilir, silah kapasitenizi ve özelliklerini yükseltebilir veya geminizin görünümü üzerinde farklı değişiklikler yapabilirsiniz.

Minecraft

İsveçli geliştirici Markus “Notch” Persson tarafından geliştirilen, 2011 yılında Mojang tarafından yayınlanan ve 2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan sandbox oyunudur. Minecraft oyunu, küplerle çeşitli şekiller yapmaya çalışacaksınız. Piyasaya çıkar çıkmaz oyun listelerini altüst eden Minecraft, hiç şüphesiz en iyi açık dünya oyunları arasında yer alıyor. Dünya genelinde yakaladığı müthiş popülerliği hala sürdüren ve bundan sonrada sürdürmeye devam etmesi beklenen oyun içerisinde, kendi yaratıcılığınıza bağlı olarak yeni bir dünya kurabilirsiniz.

 





PAYLAŞ