2020'de alabileceğiniz en iyi Çin üretimi telefonlar - Haberler - indir.com

2020'de alabileceğiniz en iyi Çin üretimi telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-11 21:50:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemde Çinli akıllı telefon üreticilerinin amiral gemisi cihazlar ile yarışabilecek oldukça popüler modeller ürettiğini görmeye devam ediyoruz. Daha eskilerde Çinli telefonlara yanaşılmazken, şimdi ise daha bütçe dostu ve amiral gemisi seviyesi cihazları ile büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çinli markalar arasında Huawei, Xiaomi ve Oppo gibi akıllı telefon üreticileri bu noktada öne çıkıyor. Bizde sizlere 2020’de en iyi Çinli akıllı telefonları neler bunları sıraladık.

2020’de Çin’in en iyi akıllı telefonları

Oppo Reno Ace

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklamaXiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro çıkış tarihi ile ilgili sevindiren açıklama

550 dolar fiyat etiketine sahip olan bu model piyasadaki en hızlı şarj gücüne sahip olarak geliyor. Yarım saatten daha kısa sürede tamamen şarj olmasına olanak sağlayan 65W hızlı şarj desteği bulunuyor. Oldukça güçlü bir akıllı telefon olan bu modelin 4000 mAh’lik bir pile sahip olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi’nin sahip olduğu bu güçlü model dünyanın ilk 108 megapiksel kameralı akıllı telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Mi Note 10’da güçlü büyük bir ekran ile üst seviye bir görüntü kalitesi bulunuyor. Cihaz cam ve metal bir gövdeye sahip olurken AMOLED ekran ve ince çerçeveleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca modelde 5260 mAh’lik dev bir batarya da bulunuyor.

Honor View 30

Honor’un fiyat performans tarafında en iyi cihazlarından birisi olan Huawei’nin View 30’u modelinde Kirin 990 işlemci gücü bulunuyor. Huawei Mate 30 Pro ile aynı işlemci gücüne sahip olan model 5G bağlantısı ile beraber sadece 500 dolar fiyat etiketi ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi’nin bir başka performansı ile dikkat çeken ürünü olan Mi 9T Pro modeli yarı fiyatı etiketi ile dikkat çekiyor. 400 dolarlık satış fiyatına sahip olan bu model Gorilla Glass 5 ekran koruması ile geliyor. 6.4 inçlik AMOLED bir paneli bulunuyor. 6 GB ve 8 GB RAM ile beraber Snapdragon 855 işlemcisine sahip olan modelde üçlü kamera sistemi yer alıyor. Bu kamera sistemi ise 48 megapiksel ana, 2x zoom telefoto ve ultra geniş açı bulunuyor.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Sadece 250 dolar satış fiyatı ile dikkat çeken bu model tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkıyor. MediaTek G90T işlemci setine sahip olan model günlük kullanım ve oyun performansı noktasında beklentileri tam olarak karşılayabiliyor. 64 megapiksel ana kameraya sahip olan modelde ayrıca ultra geniş açı ve özel makro kamera bulunuyor.


Xiaomi güvenlik kameraları korkunç bir hata ile gündemdeXiaomi güvenlik kameraları korkunç bir hata ile gündemde
Google, Xiaomi Mi Home’un entegrasyon desteğini kesti! Neden?Google, Xiaomi Mi Home’un entegrasyon desteğini kesti! Neden?

PAYLAŞ