2020 yılının fiyat performans odaklı en iyi 5 oyuncu bilgisayarı - Haberler - indir.com

2020 yılının fiyat performans odaklı en iyi 5 oyuncu bilgisayarı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yeni üretilen bilgisayarlar her zaman yeni özelliklerle beraber kullanıcıların hayatına giriyor. Bu konuda önemli ölçüde araştırma yaptığımız ve kendimize dair seçimlerle ön plana çıkardığımız bir takım şeyler vardır. Bunlardan biri de oyun bilgisayarlarının laptop sürümleri oluyor. Yazımız kapsamında 5 farklı laptobu ele alarak bir takım bilgiler sunacağız. Bu laptoplar içerik olarak Gaming laptop olarak adlandırılsa da tarz olarak bakıldığında gayet kaliteli ve yüksek güçlere sahip cihazlar olarak raflarda yerini alıyor. Sürekli değişen ve gelişen teknolojiyle beraber kendine has dokunuşları olan bu bilgisayarlar için aklınıza gelecek o kadar fazla özellik ve farklar bulunuyor ki, ihtiyaçların tamamına dokunabiliyor ve bunları da kedimize göre organize etmek mümkün. 

Oyun bilgisayarları alışverişinde en önemli öge fiyat kalite dengesidir. Çünkü bu bilgisayar komple performans odaklı olduğu için insanların beklentisine net bir cevap  veriyor. Herkes için daha rahat, daha hızlı ve daha performans odaklı bir çalışma yürüten markalar, f/p cihazlarını çok daha hızlı bir şekilde büyütüyor denilebilir.

5 farklı oyun bilgisayarı

Monster Abra A5 V13.1.3

Monster Abra a5 adlı laptobun özelliklerine bakmak gerekirse oldukça faydalı bir ürün olduğunu söylemek mümkün. Bilgisayarlar içerisinde laptop özelliklerine bakılacak olursa ürünler ortalama 5000 TL civarındadır. 15.6 inçlik ekranı ile gayet başarılı sonuçlar veren Monster Abra a5, 1928 ile 1080 piksek ekrana sahiptir. İşlemci olarak i5 işlemciye sahip olan bu ürün, 8 GB RAM özelliğiyle oldukça güçlü bir çalışma sistemine sahiptir. Hem hızlı hem de güvenli bir çalışma sistemi ile render atmak oldukça kolaydır. Cihazda pek çok oyunu oynamak son derece kolaydır.

HP 15-CX00190NT 4PS48EA

HP markasından vazgeçmeyen bir çok kişi, uygun fiyatlı tercihlerle çözüme ulaşıyor. Cihaz için özellikler 15.6 inç ekran boyutu ve 1920 x 1080 piksel olarak sunuluyor. İntel Core i5 işlemci ile karşımıza çıkan bilgisayar, i5-8300H işlemcisi ile hizmet sunuyor. RAM olarak da 8 GB RAM desteği sağlıyor. Fiyatı sürekli değişken olan bu cihaz için pek çok dolar bazlı kampanya yapılıyor. 1 TB HDD özelliği sunan cihaz, 128 GB SSD ile de ekstra hız vaat ediyor.

MSI GL62M 7RC-042XTR

Ağır yapısıyla genellikle kurgu ve montaj işlemleri için tercih edilen MSI, oyun laptoları kategorisinde de uygun fiyatlara sahiptir. Adeta teknik özellikleriyle büyüleyen ve online olarak seçimleri ile karşımıza çıkan MSI, oyunseverlerin önemli tercihleri arasında yer alıyor. Bununla beraber kurgu ve montaj gibi ağır işlemlerde de kullanıcıların ihtiyaçları karşılanıyor. Özelliklerine baktığımız zaman işlemci modeli Intel Core i5-7300HQ ve RAM bellek 8 GB, sabit disk (HDD) boyutu ise 1 TB değerinde olduğunu görüyoruz. Fiyatı dolar bazına göre değiştiği için ortalama seviyelerde şu sıralar.

Asus FX504GD-58050

Asustan vazgeçmeyenlerin oldukça keyifli oyunlar oynayacağı ve IPS değeri yüksek olan bu bilgisayar tam bir fiyat performans ürünüdür. 15.6 inç ekran boyutu ile karşımıza çıkan cihaz, 1920×1080 ekran çözünürlüğü vaat ediyor. Kullanılan işlemci modeli ise Intel Core i5-8300H. RAM bellek 8 GB. SSHD (HDD) boyutu ise 1TB olarak sunulan cihaz, Asus oyun bilgisayarları arasında önemli bir yere sahip. F/P konusunda da gayet etkili bir dil sunuyor diyebiliriz.

Lenovo Legion Y520 80WK014UTX 

Oyun bilgisayarı konusunda kendisini büyüten marka Lenovo, hem işlerin daha hızlı ilerlemesini hem de kendi içinde değişken bir dile ulaşmasını bilen markalardan biri diyebiliriz. 15.6 inç ekran boyutu ile pek çok oyunu rahatlıkla oynamanızı sağlıyor ve 1920 x 1080 Piksel ekran çözünürlüğü sunan bilgisayar, Intel Core i5 7300 HQ işlemci sunuyor. RAM bellek 8 GB. Diğerlerinde FreeDos işletim sistemi olmasına rağmen Lenovo’nun bu modelinde Windows 10 Home hazır kurulu olarak geliyor. 1 TB sabit (HDD) disk boyutu var. Bu da hem çalışırken hem de ihtiyaçlara cevap verirken hepimizin işini kolaylaştıran bir seçim olarak çıkıyor ön plana.  





PAYLAŞ