2020 yılında iptal edilen E3 etkinliği dijital ortamda gerçekleşecek - Haberler - indir.com

2020 yılında iptal edilen E3 etkinliği dijital ortamda gerçekleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-04 09:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılamayan E3 oyun fuarı, bu yıl iptal edilmeyecek. Fuar, online olarak gerçekleştirilecek.

2020 yılı Mart ayı itibariyle tüm dünyada etkisini göstermeye başlayan korona virüs özellikle uluslararası etkinliklerin yapılmasını engellemişti. Fuarlar, festivaller korona virüs nedeniyle yapılamazken yapılamayan etkinliklerden bir tanesi de E3 olarak adlandırılan oyun fuarı olmuştu. 2020 yılındaki mevcut durum nedeniyle fuar iptal edilirken, 2021 yılında farklı bir karar alındı.

E3 dijital ortamda yapılacak

Yapılan resmi açıklamaya göre fuar, online olarak gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili bugüne kadar pek çok farklı iddia gündeme gelmiş ve etkinliğin online ve ücretli olacağı belirtilmişti. Yapılan resmi açıklama, özellikle ücret konusundaki soru işaretlerinin giderilmesini sağlar. Tamamen ücretsiz ve dijital bir şekilde gerçekleştirilecek olan etkinlik, ücretli hiçbir içeriğe sahip olmayacak. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yapılacak olan E3 oyun fuarı için tüm oyun severler dijital etkinliğe katılım sağlayabilecek. Yapılacak etkinliklerde nasıl bir yol haritasının takip edileceği ve kullanıcıların dijital olarak fuara nasıl katılım sağlayabileceği ise henüz açıklanmadı.





PAYLAŞ