2020 senesinin en iyi App Store uygulamaları - Haberler - indir.com

2020 senesinin en iyi App Store uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 23:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Artık 2020 yılının son günlerine girmişken, şirketler ve popüler markalar tarafından yılın enleri ve popüler içerikleri paylaşılmaya devam ediliyor. Son olarak Spotify tarafından kullanıcılara yönelik özel dinleme listeleri ve en çok dinlenen içeriklere dair detaylar paylaşılmıştı. Henüz kısa süre önce ise Android tarafında kullanıcıların popüler olarak tercih ettikleri Google Play Store uygulamaları ve oyunları yayınlanmıştı. Şimdi ise App Store cephesinden 2020’nin en iyi uygulama ve oyunları yayınlandı. Apple’ın iPhone ve iPad cihazlarda yer alan uygulama mağazası App Store, dünyanın en popüler ikinci uygulama mağazası olarak yer alıyor. Karantina döneminde ise milyonlarca insan çeşitli mobil uygulamalar indiriyorlar.

App Store’da 2020’nin en iyileri belli oldu

App Store gelirde Google Play Store’u ikiye katladıApp Store gelirde Google Play Store’u ikiye katladı

Geçen yıla oranda daha farklı bir listenin yer aldığını belirtebiliriz. Yılın iPhone uygulaması noktasında Wakeout uygulaması bulunuyor. Bu uygulama ise evdeki kullanıcıların kolay bir şekilde spor yapmasını sağladığı noktasında seçilmiş diyebiliriz. Yılın iPad uygulaması tarafında ise Zoom bulunuyor. Herkesin evde olduğu şu dönemde online eğitim ve uzaktan konferans görüşmeleri için tercih edilen başlıca uygulamalardan birisi de Zoom oldu. Yılın iPhone oyunu noktasında Play Store cephesinin de  yılın oyunu seçilen Genshin Impact oyununu görüyoruz. Yılın iPad oyunu ise Legends of Runeterra oldu. Bunların haricinde yılın Mac oyunu Disco Elysium, yılın Mac uygulaması Fantastical, yılın AppleTV uygulaması Disney Plus, yılın Apple TV oyunu Dandara Trials of Fear, yılın Apple Watch uygulaması Endel ve yılın Apple Arcade oyunu ise Sneaky Sasquatch olarak görüyoruz.

Pandemi döneminde bulunduğumuzdan ötürü evden gerçekleşen etkinlikler ve görüşmeler daha da artmaya devam ediyor. Bu sebeple uygulama mağazalarının genel istatistik ile beraber kullanım düzenleri de buna göre şekillendiğini görüyoruz.


Google Play Store 3. çeyrekte App Store'u geçtiGoogle Play Store 3. çeyrekte App Store'u geçti
Apple ve Telegram arasında App Store kavgasıApple ve Telegram arasında App Store kavgası

PAYLAŞ