2020 senesinin en iyi 7 Battle Royale oyunu - Haberler - indir.com

2020 senesinin en iyi 7 Battle Royale oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-28 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Mobil oyun dünyasının en önemli oyun türleri arasında yer alan Battle Royale oyunlarının en başarılı olanları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Son zamanlarda mobil oyun sektörününde öne çıkan oyun türlerinden biri Battle Royale oldu. Bu türde geliştirilen oyunlar oyun sektörünün en önemli oyunlarıdır. Hatta öyle ki bu oyunların bazıları, rakiplerini kıskandıracak başarıya sahip olup onları geride bırakmayı başarıyor.

PUBG

Battle Royale Oyunlarına Rakip Tetris RoyaleBattle Royale Oyunlarına Rakip Tetris Royale

Player Unknown’s Battle Grounds ya da daha çok bilinen kısa adıyla PUBG, mobil platformda Battle Royale türünde geliştirilen en popüler oyunlardan biri olmayı başardı. PUBG Corp. tarafından geliştirilen bu heyecan verici oyun, 100 oyuncunun karşı karşıya geldiği oyun modu ile biliniyor. Bu heyecan verici oyun sık sık yeni karakterler, özellikler ve değişik temalar ekleniyor. Oyun genel olarak üst ve orta segment akıllı cihazlarda oynanıyor. Düşük donanımlı olan akıllı cihazlar için de PUBG Mobile Lite oyunu vardır. 

Garena Free Fire

Batyle Royale oyunlarının en iyilerinden biri de Garena Free Fire. Yüksek kaliteli grafik tasarımı, özgün temaları ve bununla beraber PUBG ile benzer oynanış şekli ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hemen hemen her cihazda oynanabilir olması ve akıllı cihazlarda oldukça az bir alan kaplaması övgüyü hak eden bir durumdur. Oyun platformunda oyuncular 50 kişi olarak karşı karşıya geliyorlar. 

Rules of Survival

2,7 GB boyuta sahip bu oyunu olan ve aynı zamanda PUBG'nin klonu olarak değerlendirilen Rules of Survival oldukça büyük boyuta sahiptir. Oyunda vakit geçirmek için yüksek işlemciye sahip olmanız gerekiyor. Bu oyunda 120 oyuncu aynı platformda yer alıyor ve oyuncular birbirine karşı oynuyorlar. Rules of Survival oyununda oyuncular, oyun içinde silah ve araç gibi ekipmanlar edinebiliyorlar. 

Call of Duty: Mobile

PUBG oyununu geride bırakmayı başaran tek Battle Royale oyunu olarak karşımıza çıkan Call of Duty: Mobile, eşsiz oyun grafikleri ve heyecan verici yapısı ile milyonlarca oyuncu tarafından tercih ediliyor. Call of Duty: Mobile oyunu geçtiğimiz yıl PUBG'nin önüne geçerek yılın oyunu ödülünü almayı başardı. Oyunun mobil versiyonu, diğer versiyonlardan tanıdığımız Soap MacTavish, Captain Price, Simon Ghost Riley gibi karakterleri de içeriyor. Oyunda yeni ögeler, haritalar, silahlar yer alıyor. Ayrıca sürekli olarak yeni oyun içi etkinlikler de yapılıyor.

Pixel’s Unknown BattleGround

Bu heyecan verici oyun PUBG oyununun parodisi olarak gözüküyor olsa da aslında çok farklı özelliklere sahiptir. Oldukça hızlı bir oynanışa sahip olan bu oyun oyun içi sohbet özelliğine sahiptir. Düşük donanıma sahip özelliklere de sahip olan telefonlarda dahi çalışan oyun aynı anda 25 oyuncu karşı karşıya gelebiliyor. Oyunun içinde Battle Royale, Team Battle ve Zombie modu yer alıyor. 

​​Knives Out

Oyunun indirme sayısı 10 milyonu aşmış durumdadır. Oyun teknik olarak klasik Battle Royale oyunundan çok daha farklı bir yapıya sahiptir. Oyunda adeta kan gövdeyi götürüyor. Şiddet ve kanın boş miktarda yer aldığı ​​Knives Out oyununda kıyasıya bir mücadele geçirebilirsiniz. 

Battleland Royale

Battleland Royale oyunu çizgi film benzeri oyun ögelerine sahiptir. Üçüncü şahıs kamera açıları ile oynanan bu heyecan verici oyunda 32 oyuncu bir arada mücadele ediyorlar. Oyunda mücadele 3 ile 5 dakika arasında sürüyor. 


Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildiCall of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildi
Call of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyorCall of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyor
Call of Duty Battle Royale modu ne zaman geliyor?Call of Duty Battle Royale modu ne zaman geliyor?

PAYLAŞ