2020 Overwatch League Normal Sezon Programı Açıklandı - Haberler - indir.com

2020 Overwatch League Normal Sezon Programı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 16:58:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Overwatch League, 20 takımın hepsinin katılacağı normal sezon programını 20.08.2019 tarihinde açıkladı. 

Büyük Finale Çıkmaya Hak Kazanan Takımlar Hangileri Olacak?

Gelecek sezon tüm takımlar ilk defa maçlarına kendi pazarlarında katılım gösterecek. Overwatch League'in beş Asya takımının biletleri 6 Kasım tarihinde satışa sunulurken, diğer takımların maç biletleri 28 Ağustos Çarşamba günü internet adresi üzerinden satışa sunulacak. 2020 Playoff karşılaşmaları, büyük finalleri ve All-Star etkinliğine dair ayrıntılar daha sonraki bir tarihte takipçilerle paylaşılacak.

Kişiselleştirilebilen Overwatch Workshop Yayında!Kişiselleştirilebilen Overwatch Workshop Yayında!

2019 sezonu tamamlanmak üzereyken rekabet hiç görülmediği kadar artmış ve turu geçme heyecanı kat be kat artarak devam etmekte. Turnuvada bulunan birçok takımın turu başarıyla geçerek Philadelphia'da düzenlenecek olan 2019 Overwatch League Büyük Finali'ne katılma şansı bulunuyor. 

Overwatch League ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için Overwatch resmi inter sitesini takip edebilir ve yanı sıra Twitter, Twitch, Facebook, İnstagram ve Youtube hesaplarına abone olabilirsiniz. Bununla birlikte ligdeki en son gelişmelerden haberiniz olmasını istiyorsanız League  Overwatch League bültenine abone olarak gelişmelerden bildirim alabilirsiniz.


Overwatch’tan Yepyeni Bir Kostüm!Overwatch’tan Yepyeni Bir Kostüm!

PAYLAŞ