2020 Netflix ücretleri ne kadar? - Haberler - indir.com

2020 Netflix ücretleri ne kadar?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 11:59:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler dijital dizi ve film platformlarından olan Netflix global pazarda kullanıcı kitlesini günden güne genişletmeye devam ederken 2020 ile birlikte Netflix fiyatları ne olacak sorusu bugün gelen açıklamayla yanıt buldu. Netflix yeni üyelik ücretlerini açıkladı.

Dünya genelinde 154 milyon abone sayısına sahip olan Netflix bu abonelerin 148 milyonluk kısmının Premium üyelerden oluştuğunu daha öncesinde açıklamıştı. Günden güne daha geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan platformun bu sene karşısında Disney +, Apple Tv ve HB Max gibi ciddi rakipler bulunuyor. Buda platformun Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanım oranına etki etmeye başlamış durumda. Hatırlarsanız daha önce sizlerle Netflix’in global pazarda daha güçlü olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıcı sayısı hatırı sayılır bir oranda kalsa da global pazarda şuan sektörün lideri olan platformun bu başarısını elinde tutmak için kullanıcılara farklı şeyler sunması gerekiyor. Rekabetle başa çıkmak için henüz nasıl bir planı olduğu bilinmeyen platformla ilgili en çok merak konusu olan Netflix’in 2020 senesinde üyelik ücretlerinin değişip değişmeyeceğiydi.

Netflix ilk kez global kullanıcı istatistiklerini paylaştıNetflix ilk kez global kullanıcı istatistiklerini paylaştı

Netflix Türkiye'den ne kadar kazanıyor? Dudak uçuklatan rakam!

Her sene üyelik fiyatında düzenli bir artış yapan platformun abonelik ücretinin ne kadar olacağı merak ediliyordu ki konu hakkında açıklama yapan şirket abonelik ücretlerinde bu sene herhangi bir değişiklik yapılmayacağını açıkladı. Görünüşe göre geçtiğimiz sene zam nedeniyle kullanıcı sayısının yüzde 1’ni kaybeden şirket bu sene rekabet hat safhadayken stratejisini ilk olarak abonelik fiyatları üzerinden oluşturuyor. Tabi bu ilk aşamada mantıklı bir adım olsa da tek başına mevcut kullanıcıları tutmak için yeterli olmadığını söylemek de mümkün. Netflix’in nasıl bir strateji izleyeceğini ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.

Netflix üyelik paketleri ve ücretleri

  • Netflix temel paket: Aynı anda sadece tek bir cihazın yayın izlemesine imkan veriyor. İçerikte standart çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 17,99 TL
  • Netflix Standart paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 29,99 TL
  • Netflix özel paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var. İçeriklerde HD ve Ultra HD (1080 / 4K) çözünürlük sağlıyor. Aylık ücreti ise sadece 41.99 TL.



İlgili uygulamalar
Türkler Netflix’de en çok ne izliyor? Netflix Türkiye’nin enleri açıklandı!Türkler Netflix’de en çok ne izliyor? Netflix Türkiye’nin enleri açıklandı!
6 ay ücretsiz Netflix iddiasına resmi açıklama geldi6 ay ücretsiz Netflix iddiasına resmi açıklama geldi

PAYLAŞ