2019'un en iyi iPhone uygulamaları! - Haberler - indir.com

2019'un en iyi iPhone uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 21:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Liste

2019 yılının bitmesine artık az bir zaman kala şirketler tarafından son raporlarda yayınlanmış durumunda. Bunlardan birisi olan Apple, geçtiğimiz günlerde yılın en iyi uygulamalarını paylaşmıştı. Bizde sizlere bu için dikkat çeken başarılı iPhone uygulamalarını derledik. Bu yılın en iyi uygulaması Apple tarafından Halide uygulamasına verilmişti.

2019’un en iyi iPhone uygulamaları

iPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladıiPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladı

Eski Twitter mühendisi ve Apple tasarımcısı tarafından geliştirilen Halide, üst seviye bir kamera uygulaması olarak dikkat çekiyor. Sahip olduğu Smart Auto özelliği ile deklanşör hızı, ISO gibi detay ayarları en hızlı şekilde ayarlayan Halide, uygulama kaydırma hareketleri ile de kullanışlı ve basit bir arayüz sunmayı başarıyor. Gerçek zamanlı odaklama ile yüksek kontrastta sunan bu uygulama ile RAW fotoğraf çekimi yapmakta mümkün oluyor.

Call of Duty Mobile

Bu yılın dikkat çeken mobil oyunlarından olan Call of Duty Mobile, PUBG Mobile’a rakip olarak piyasada adından söz ettirmeye devam ediyor. Android kullanıcıları için de yayınlanan bu oyunu iPhone cihazınız için tercih edebilirsiniz. Sahip olduğu Battle Royale modu ile PUBG deneyimi ile birçok farklı oyun içi detayları Call of Duty’de görmek mümkün olacaktır.

Yeni sosyal medya uygulaması TikTok

Dünya çapında 500 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan video ve canlı yayın uygulaması TikTok, bu yılın yükselen isimleri arasında yer alıyor. İnternet ortamında eğlenceli videolar çekmenize olanak sağlayan TikTok’da iPhone’da indirilebilir uygulamalar arasında yer alıyor.

Tweetbot

Bu uygulama ile takip ettiğiniz kişilerin tweet içeriklerini tweetlendikleri sıra ile gösterebiliyor. Twitter’ı aktif kullanan bir kullanıcı iseniz bu uygulamayı bir araç olarak kullanabilirsiniz.

Football Manager 2020

Listemizin bir başka oyun yapımı olan Football Manager 2020 ile futbol takımınızı en iyi hale getirerek rakipleriniz ile mücadele edebilirsiniz.


Sony, iPhone kamera teslimatına yetişmekte zorlanıyorSony, iPhone kamera teslimatına yetişmekte zorlanıyor

PAYLAŞ