2019’un en iyi Apple uygulamaları belli oldu - Haberler - indir.com

2019’un en iyi Apple uygulamaları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-03 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Artık 2019’un son günlerine yaklaşırken, şirketler tarafından yılın en iyileri açıklanmaya başladı. Bu noktada Apple’da 2019 yılının en iyi uygulama ve oyunlarını paylaştı. Sektörlerde yılın en iyileri ödülleri verilmeye başlanırken, büyük mobil ekosistemler için de mağazalarda başarı gösteren mobil uygulamalar ön plana çıkıyor. Bunlardan birisi olan ABD’li teknoloji şirketi Apple, en iyi oyun ve uygulamalarını seçti. Apple yapmış olduğu açıklamalarında dünyanın her bölgesinde geliştiricilere sahip olduklarını ve söz konusu çabalarını takdir ettiklerini ifade ediyor. 2019 seçimlerinin ise şirketin üreticilik ve eğlence noktasında görüşlerini yansıttığını belirtiyor. Yeni geliştiricilerin bu ödülleri dikkate almaları gerektiğini de ifade ediyorlar.

Apple’ın 2019 İçin En İyi Uygulama ve Oyun Seçimleri

En iyi iPhone uygulaması: Spectre Camera

Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!

Gelişmiş bir yapay zeka desteği ile gelen bu uygulama ile üst seviye fotoğraf çekimleri yapmanız sağlanıyor. App Store Türkiye sayfasında yer alan uygulama 19.99 TL fiyat etiketine sahip durumda.

En iyi iPad uygulaması: Flow by Moleskine

iPad cihazınız üzerinden çizim yapmanıza olanak sağlayan bu uygulama da birçok detay bulunuyor. Çeşitli yetenekleri ile her kalitede çizimler yapmanızı sağlayan uygulama uygulama içi satın alımlara sahip durumda. Uygulamanın App Store’da ücretsiz olduğunu belirtelim.

En iyi Mac uygulaması: Affinity Publisher

Tıpkı Adobe’un Photoshop uygulamasına benzeyen bu uygulama ile el ilanları, küçük görseller veya çeşitli düzenlemeler yapmak mümkün oluyor. Ayrıca profesyonellerinde işini gören bu uygulamanın 350 TL’lik bir fiyat etiketi bulunuyor.

En iyi Apple TV uygulaması: The Explorers

Uygulama oldukça dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük görsel envanterine sahip olan bu uygulama çeşitli alanlardan topladığı içerikleri kullanıcılarına sunuyor.

En iyi iPhone oyunu: Sky Children of the Light

Sky adlı bir krallıkta geçen bu oyun etkileyici animasyonları ile dikkat çekiyor. Android cephesinde de yer alan oyun 2013 yılında da en iyi oyun ödülüne sahip olmuştu.

En iyi iPad oyunu: Hyper Light Drifter

16 bitlik bir grafik yapısına sahip olan bu oyun, sahip olduğu görünüm ile oldukça dikkat çekiyor ve beğeniliyor.


Apple, iPhone üretimini Çin'den kaydırıyorApple, iPhone üretimini Çin'den kaydırıyor
Apple, Intel'in mobil modem departmanını satın aldıApple, Intel'in mobil modem departmanını satın aldı

PAYLAŞ