2019'un en iyi Android hava durumu uygulamaları - Haberler - indir.com

2019'un en iyi Android hava durumu uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Hem Apple Store hem de Google Play platformlarında bulabileceğiniz yüzlerce hava durumu uygulaması vardır. Fakat çeşitli özellikleri ile rakiplerinin arasından sıyrılarak indirilme sayıları ile dikkatleri üzerine toplayan 2019 yılının en çok indirilmiş hava durumu uygulamaları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Gerek işe giderken, gerek okula giderken ya da dışarı çıkarken yani neredeyse hayatımızın her anında ihtiyaç duyacağımız en önemli uygulamalar arasında yer alan hava durumu uygulamalarının önemli noktası doğru bilgiler sunmasıdır. 2019 yılının en çok indirilen hava durumu uygulamaları arasından kendinize bir tercih yaparak akıllı cihazınızı çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. 

2019'un en iyi Android hava durumu uygulamaları

Hava Radarı

Birçok hava durumu uygulamasında elbette ki radar özelliği bulunur. Fakat gerçekten de iyi bir radar uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız Hava Radarı uygulaması bu konu hakkında size yardımcı olacak seçenekler sunacaktır. Uygulamanın arka kısmında çalışan uzaman meteorologlar uygulamanın sunduğu içeriklerden doğru bir şekilde faydalanmanızı sağlayacaktır. 

Yahoo Hava Durumu

Yahoo Hava Durumu uygulaması milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve anlık hava durumu bilgisi sunan kaliteli bir hava durumu uygulamasıdır. Profesyonel tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan Yahoo Hava Durumu, hava raporları hakkında daha önceden bilgi almanızı sağlayarak hazırlıklarınızı bu bilgiler doğrultusunda yapmanızı sağlar. Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Yahoo Hava Durumu, bulunduğunuz konumun o anki hava durumu bilgisini resimler ile anlatma özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda uygulama 10 günlük ve 24 saatlik sıcaklık tahminleri de dahil olmak üzere ayrıntılı hava durumu bilgileri sunuyor. Uygulamanın ana ekran widgeti sayesinde güncel bilgilerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz. 

AccuWeather Hava Durumu

Dünyanın en iyi ve profesyonel hava durumu uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan AccuWeather Hava Durumu uygulaması 50 milyondan fazla kullanıcı sayısına sahiptir. Günlük yaşantınızı herhangi bir sürpriz hava olayı ile karşılaşmadan planlamak isterseniz sizde AccuWeather Hava Durumu mobil uygulamasının içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Hava durumu raporlarına ayrıntılı bir şekilde göz atarak güncel bilgilerden faydalanacağınız AccuWeather Hava Durumu uygulaması yerel ve kısa dönemli görünüm tahminleri sunuyor. Uygulamanın sunduğu içerikler konuma göre değişkenlik gösteriyor. 

Dark Sky - Hyperlocal Weather

Dark Sky - Hyperlocal Weather, gerçekte yağmur yağarken bir kaç dakika içerisinde hemen kullanıcıları bilgilendirecek hiperlojik bir doğruluk sunması ile adından söz ettiren bir uygulamadır. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu uygulama dünya çapında veriler sunuyor. Dünyanın herhangi bir yerinde yağan yağmuru ve karı anında size sunuyor. Uygulamanın rahatsız etme özelliği sayesinde uygun olmayan zamanlarda sizi rahatsız etmesinin önüne geçeceksiniz. 

1Weather:Widget Forecast Radar

Kullanıcılar tarafından özelleştirme seçenekleri sunan 1Weather mobil uygulaması da 2019 yılının en çok indirilen hava durumu uygulamalarından biridir. Açık ve kolay anlaşılır verileri sayesinde kullanıcıyı yormayan 1Weather, hava durumu hakkında güncel bilgiler elde etmenizi sağlıyor. 

Today Weather 

Today Weather, dünyanın en çok kullanılan yerel hava durumu uygulaması olarak değerlendirildi. Uygulamanın kullanımı son derece kolay olup kullanıcılar tarafından beğeni topluyor. 7/24 hava durumu bilgisi sunan Today Weather ile gün doğumu, gün batımı, dolunay gecesinin güzel anlarını sağlanan bilgilerle yakalayabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ