2019'un en iyi 7 yazma uygulamaları      - Haberler - indir.com

2019'un en iyi 7 yazma uygulamaları     

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 19:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Eğer bilgisayarda yazı yazmanız gerekiyorsa ya da bu işi profesyonel olarak yapıyorsanız programlarınızın sizin için ne kadar yeterli olduğunu gözden geçirmek için vakit gelmiş olabilir. 2019 yılı itibariyle en iyi 7 yazma uygulamasını sizler için bir araya getirdik.

Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?

Scrivener

Yazarlar, gazeteciler, metin yazarları, avukatlar, romancılar, senaristler, öğrenciler, çevirmenler… Bilgisayarda yazı yazmak adına uygulamaya ihtiyacı olan herkes için oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan bu uygulama ile yazı yazma deneyiminizi farklı bir hale getirebilirsiniz.

 iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama 

ProWritingAid

Tercih edilen dile bağlı olarak dil bilgisini yakından takip ederek kontrollerde bulunan uygulama, doğru yazımı destekliyor. Bunun yanı sıra yazdıklarınızı analiz ederek, tespit edilen pek çok farklı bilgiyi raporlama özelliğine sahip. Uygulama ile yazınızdan %100 emin olabilirsiniz.

LibreOffice

Microsoft’un pahalı uygulamalarını satın almak ve kullanmak istemeyen kullanıcıların en çok tercih ettiği uygulamalardan bir tanesi olan LibreOffice 2019 yılında da gücünü korumayı başarmış durumda. Temiz ve sade tasarımı ile dikkat çeken uygulamada, online editör kullanmanız da mümkün. 

LibreOffice 5.0 Çıktı, Hemen indir!

Schedugram

Özellikle Instagram sosyal ağına yönelik geliştirilmiş olan uygulama, yazılarınızı tek bir uygulama dahilinde yazmanız ve planlamanızı sağlar. Üstelik geçmişe yönelik de kolay bir şekilde göz atmak mümkün

IFTTT

Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest ve daha fazla sosyal alanda kişilerin içerikleri kolay bir şekilde içerik hazırlayabileceği ve yönetim sağlayabileceği IFTTT, herhangi bir editör olmadan yazılarınızı kolay bir şekilde düzenlemenize imkan tanıyor. 

Mutlaka Kullanmanız Gereken Web Siteleri -

Acuity

Günlük tutmak, notlar almak ya da iş dünyasında hizmet verdiğiniz müşteriler ile ilgili farklı bilgileri aktarmak için farklı çözümler sunan uygulama, basit arayüzü ile işinizi kolay bir hale getiriyor.

Draft2Digital

E kitap yazmak ve yayınlamak isteyen kişiler için büyük bir fırsat yaratan Draft2Digital, kullanıcıların aynı zamanda satış yapmasını da imkan tanıyor. Belirli bir komisyon oranı ile çalışan sistemde e kitaplarınızı yayınlayabilir ve kolay bir şekilde türünü kullanarak düzenlemeler yapabilirsiniz. 

WordPress Gutenberg Yazı Editörü Nedir? Nasıl Kullanılır?


İlgili uygulamalar
WordPress Gutenberg Yazı Editörü Nedir? Nasıl Kullanılır?WordPress Gutenberg Yazı Editörü Nedir? Nasıl Kullanılır?

PAYLAŞ