2019'un en çok satan Steam oyunlarını açıklandı - Haberler - indir.com

2019'un en çok satan Steam oyunlarını açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 14:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geliştirici şirket Valve 2019'un en iyi oyunlarının listesini sundu. Hazırlanan bu liste içerisinde en çok satanlar, en yeni çıkanlar ve en çok oynananlar gibi kategoriler mevcuttur. Her yıl olduğu gibi bu yılda 2019'un sonuna gelirken teknoloji dünyası hareketli günler yaşıyor. Şöyle ki geliştirici şirketler ve oyun şirketleri yıl içerisine dair ürünler hakkında çeşitli değerlendirmeler yaparak sunmaya devam ediyor. Dijital oyun dünyası Steam de her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olarak yılın en iyi içeriklerini kategoriler şeklinde yayınladı. 

Oyun platformu Steam'in yayınladığı en çok satanlar listesi oyunlardan elde edilmiş olan toplam gelire göre katgorilendirilmiştir. Söz konusu değerlendirme listesinde Platinum, Gold, Silver ve Bronze şeklinde dört farklı kategori adı bulunuyor. Listemizde sadece platinum kategorisinde yer alan oyunlar yer alıyor. Listenin en çok satanlar kategorisinde bu yıl içerisinde çıkış yapan oyunlardan pek fazla oyun bulunmuyor. Liste içerisinde Sekiro, Total War: Three Kingdoms ve Destiny 2 adlı oyunlar yer alıyor. DMC 5, RE2 ve Star Wars Jedi: Fallen Order adlı yapımlar ise en çok satanlar listesinde yer almayı başaramamıştır. Söz konusu bu oyunları en iyi yeni çıkanlar listesinde görüyoruz. Steam'in hazırlamış olduğu bu değerlendirme listesi kapsamında yıl içerisinde oyun dünyası hakkında yaşanan indirme bilgilerini elde etmek mümkündür. 

Ek olarak Steam'in başlatmış olduğu kış indirimleri nedeniyle bu listede yer alan birçok oyun şu an için büyük indirimler ile sunuluyor. Kış indirimleri kampanyası 2 Ocak'ta Türkiye saati ile 21.00'da sona erecek. Liste içerisinde yer alan oyunlara sahip olmak isterseniz sizde indirimler bitmeden normal fiyatından çok daha uygun fiyatlara çeşitli oyunlara sahip olabilirsiniz. Oyunların sık sık ziyaret ettiği ve oyun dünyasının da başarılı isimlerinden Steam tarafından hazırlanan değerlendirme listesinin bir kısmına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

En çok satanlar

Sekiro: Shadows Die Twice

Dota 2

Grand Theft Auto V

Warframe

The Elder Scrolls Online

Playerunknown's Battlegrounds

Destiny 2

Monster Hunter World

Total War: Three Kingdoms

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Counter-Strike: Global Offensive

Civilization VI

En iyi yeni çıkanlar

Sekiro: Shadows Die Twice

Star Wars Jedi: Fallen Order

Resident Evil 2

Destiny 2

Planet Zoo

Halo: The Master Chief Collection

Devil May Cry 5

Red Dead Redemption II

Code Vein

Mordhau

Total War: Three Kingdoms

Remnant: From the Ashes

En çok satan VR oyunları

Beat Saber

Pavlov VR

Fallout 4 VR

GORN

Boneworks

Hot Dogs, Horseshoes and Hand Grenades

VR Kanojo

The Elder Scrolls V: Skyrim VR

Zero Caliber VR

Arizona Sunshine

Blade and Sorcery

Superhot VR

Erken erişimden çıkan en iyi oyunlar

They Are Billions

Astroneer

Oxygen Not Included

Slay the Spire

Ring of Elysium

My Time at Portia

Space Engineers

PC Building Simulator

Beat Saber

Hunt: Showdown

Green Hell

Battalion 1944





PAYLAŞ