2019'un büyük beklenti yaratan 10 oyunu - Haberler - indir.com

2019'un büyük beklenti yaratan 10 oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 13:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Oyun dünyasına her yıl yeni oyunlar eklenirken 2019 için büyük beklenti yaratan 10 oyunu sizler için bir araya getirdik. İşte 2019'un en gözde ve büyük bir çıkış yapması beklenen 10 oyunu.

Oldukça hareketli geçen 2018 sonrasında oyun dünyasının 2019 yılında yaşayacakları çok daha fazla merak ediliyor. Özellikle battle royale tarzındaki oyunların büyük bir yükseliş yaşadığı son dönemlerde, 2019 yılında hem bu tür hem de e spor alanına yönelik yeni oyunların piyasaya sunulması bekleniyor. Bu açıdan bakıldığında 2019 yılına yönelik oldukça farklı gelişmeler yaşanabilir. Buna karşın geçtiğimiz yıl itibariyle gelen bilgiler doğrultusunda 2019'da büyük bir çıkış yapması beklenen oyunlar da şimdiden kullanıcılarda beklenti yaratmış durumda. Mevcut oyunların sektörü nasıl değiştireceği ya da 2018’i geçip geçemeyeceği bilinmese de oyunlar oldukça yüksek potansiyelde görünüyor. İşte 2019'un en çok beklenti yaratan 10 oyunu.

Mortal Combat X'in Demosu OlmayacakMortal Combat X'in Demosu Olmayacak

10. Gears 5

Xbox One ve PC desteği ile gelecek oyunun çıkış tarihi net olarak açıklanmadı. Fakat bir önceki versiyona göre büyük değişikliklerin olacağı oyun, serinin hayranlarını tatmin edecek gibi görünüyor. Dönem olarak kış mevsiminin ağırlıkta olacağı oyunda esas karakter ise Kait olacak.

9. The Division 2

22 Mart tarihi itibariyle satış raflarındaki yerini alacak The Division 2, PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayarlarda oynanabilecek versiyonlara sahip olacak. Özellikle oyunun ilk versiyonundan çok daha iyi bir performans sunması ve oyuncuları içine çekmesi adına özel geliştirmelerin yapılacağı oyun, uzun zamandan beri konuşuluyor.

8. Star Wars: Jedi Fallen Order

PLAYSTATİON 4, Xbox One, PC versiyonlarını destekleyecek olan bir diğer oyun Star Wars ise yeni versiyon ile oyun dünyasındaki yerini alacak. Özellikle Star Wars hayranlarının yakından takip ettiği oyun serisi, bugüne kadar beklentilerin hemen hemen tümünün karşılarken yeni versiyonu ile birlikte heyecan da arttırılmış görünüyor. Şu an için oyun hakkındaki en kötü gelişme ise 2019 yılının sonuna doğru çıkacak olması. Yaşanacak olumsuzluklar nedeniyle 2020 yılına sarkması da beklenen oyunun bu açıdan bir an önce hazır hale getirilmesi bekleniyor.

7. Devil May Cry 5

8 Mart tarihi itibariyle oyuncuların beğenisine sunulacak olan oyun, serinin 5. versiyon olacak. Playstation 4, Xbox One ve PC üzerinde oynanabilecek yeni oyun ile birlikte seride bazı değişiklikler de yapılacak. Öyle ki eklenen yeni karakter oyuna farklı bir hava katacak.

6. Wolfenstein: Youngblood

Playstation 4, Xbox One ve PC için geliştirildiği duyurulan Wolfenstein: Youngblood, çıkış tarihi açıklanmayan oyunlar arasında yer alıyor. Oyun bir önceki versiyonun devamı niteliğinde ve bu sefer B.J. Blazkowicz’in ikiz kızları Jessica ve Sophia Blazkowicz üzerinde kurgulanmış durumda. Bu açıdan adından da anlaşılacağı üzere genç kızların aksiyon dolu hayatının anlatılacağı oyun yine sevenlerini bir an olsun ekran başından ayırmayacak.

5. Metro Exodus

Çıkış tarihi 15 Şubat olan oyun, bu çıkış tarihi ile en erken erişim açılacak oyunlardan birisi durumunda. PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının yanı sıra bilgisayar versiyonu ile de satışa çıkacak olan oyunda, oldukça dikkat çekici bir konu işlenmiş durumda. Nükleer savaş sonrasında yerle bir olan dünyada yine hayatta kalma türünde farklı bir macera ve korku sunacak oyun ile bir önceki versiyona devam edebilirsiniz. Bir önceki versiyonun kaldığı yerden devam edecek oyun, aynı heyecanı yine sunacak.

4. Doom Eternal

Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC versiyonlarını destekleyen oyun, çok farklı platformlarda oynanabilecek. Fakat oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı şu an için bilinmiyor. İlk olarak 2016 yılında piyasaya sürülen ve büyük bir dikkat çeken oyun gördüğü ilgi sonrasında yeni versiyonu ile yeniden oyun dünyasında yerini almaya hazırlanıyor.

3. Mortal Kombat 11

23 Nisan itibarıyla piyasaya sunulacak oyun, serinin devamı olacak ve Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC desteği sunacak. Bugüne kadarki en iyi dövüş oyunları arasında gösterilen Mortal Kombat, 11. versiyonu ile piyasaya sürüleceği gibi yeni karakterleri ve oyun içi özellikleri ile dikkat çekiyor.

2. Far Cry New Dawn

Piyasaya yaklaşık 2 hafta sonra sunulacak olan oyun; PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayarda desteklenecek. Serinin son oyunu olan Far Cry 5 ile noktalanan hikaye yeni oyun ile devam edecek. Büyük bir ilgi çeken Far Cry serisinin en iyi oyunu olması beklenen yeni versiyon, bu açıdan seri hayranlarında büyük bir beklenti yaratmış durumda.

1. The Last Of Us: Part II

Piyasaya ne zaman sunulacağı bilinmese de son dönemlerin en dikkat çeken oyunlarından birisi olan The Last Of Us: Part II, uzun yıllardan beri beklenti yaratmış ve 2018 yılında piyasaya sunulması planlanmıştı. Fakat yaşanan aksaklıklar sonrasında 2019 yılına aktarılan oyun bu yıl itibariyle piyasada olacak. 

Bu hafta çıkacak oyunlar (13 Ocak 2019 – 20 Ocak 2019)



PAYLAŞ