2019'un beklenen PC oyunları - Haberler - indir.com

2019'un beklenen PC oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-23 18:03:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Geçtiğimiz yıldan beri ismi duyulan ve artık bu yıl çıkması beklenen PC oyunlarından bazılarını derledik.

Oyun dünyası, 2018 yılı için oldukça hareketli geçen bir yıl oldu. Yıl içerisinde God of War, Far Cry 5 gibi ses getiren ve ilgi gören birçok yapım oyun severlerle buluştu. Bazı merak edilen oyunların da sadece duyurusu yapıldı ve bu oyunlar için 2019 yılının beklenmesi söylendi. Oyun tutkunlarının, bu yıl çıkmasını beklediği, merak edilen birçok oyun bulunuyor. Bunlardan en çok merak edilenleri sizler için sıraladık. İşte bu yıl çıkacağı düşünülen ve merakla beklenen bazı PC oyunları;

PUBG Nasıl Oynanır?

Anthem

Elbette listenin olmazsa olmazı diyebileceğimi oyunlardan biri Anthem. BioWare imzalı yapım hem PC hem PS 4 hem de Xbox One platformlarında oyuncularla buluşacak. Destiny’yi andıran yapısıyla ilk ismi duyulduğu andan itibaren oyun dünyasında ses getiren Anthem’in umutları boşa çıkarmaması dileniyor.

Rage 2

Oyun duyurulduğu andan itibaren ilgi uyandırmayı başaran yapımlardan birisi oldu. FPS türünde, geniş bir açık dünyaya sahip olacak olan oyunda, fizik motoru kullanılacak. Rage 2’nun, Mayıs ayında oyuncularla buluşması bekleniyor.

Anno 1800

Anno 1800, özellikle şehircilik oyunlarını sevenlerin büyük bir keyifle oynaması beklenilen oyunlardan bir tanesi. 1800’lü yıllarda geçecek olan yapımın çıkması için de çok fazla zaman kalmadı. Anno 1800’ün, Şubat ayında çıkması bekleniyor.

Skull & Bones

Oyun duyurulduğu andan itibaren, Ubisoft’un 2013 yılında çıkardığı Assassin's Creed IV: Black Flag’ini anımsattı. Korsancılık oyunlarını sevenler için oldukça iyi bir seçenek olacağı düşünülen Skull and Bones için net bir tarih verilmedi. Tahmini olarak yaza doğru çıkması bekleniyor.

Tom Clancy's The Division 2

Mart ayında çıkması beklenen Tom Clancy's The Division 2, bu yılın en sevilen oyunlarından biri olmaya aday gösteriliyor. Bu kez başka görevler için başkalarına ihtiyaç duymayacağınız oyunun çıkış tarihi, 15 Mart olarak paylaşılmıştı.

 

Listenin bir başka olmazsa olmaz ismi Metro Exodus. Oyun yine yılın ilk oyunlarından biri olarak Şubat ayında piyasaya sürülebilir ve iddialı bir çıkış yapması beklenen oyunlar arasında. Şu anda da Steam’de ön siparişe açık durumda.





PAYLAŞ