2019'u başarılı bir yıl geçiren OPPO, 2020 hedeflerini açıkladı - Haberler - indir.com

2019'u başarılı bir yıl geçiren OPPO, 2020 hedeflerini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 22:21:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in ileri gelen akıllı cep telefonu üreticisi OPPO, 40'tan fazla ülke pazarında yer alıyor. Ocak 2019 yılında başladığı iş birliği ile bir yılı geride bırakan OPPO, bu yılı başarılı bir şekilde sonlandırdığını gösterdi. Geride bıraktığımız yılın genel durumu değerlendirildiğinde OPPO'nun 1 yıllık bilançosu göz önüne alındı. Başkan Yardımcısı Atilla Kayalıoğlu 2019’u şu sözlerle özetledi; "OPPO, çok doğru bir iş modeliyle ve işin gerektirdiği yapıyı kurarak başlamanın karşılığını pazarda aldı. Önce satış sonrası servislerden satış ve mağazalardaki destek kadrolarına kadar yapılanmayı tamamladı. Kısa sürede marka olarak yeni ama iş yapış biçimi olarak oturmuş ve Türkiye pazarında eski olan bir üretici konumuna geldi. Bence başarılı bir ilk yılın ve gelecekteki performansın sırrı burada. Böyle olunca da bir yıl çok çabuk, planlanandan yukarıda ve tüketicide hak ettiği algıyı yaratan bir dönem olarak geçti. Üreticiden tüketiciye kadarki zincirde herkesin umduğundan fazlasını bulduğu güzel bir başlangıç yılını geride bırakıyoruz. İlk yılın içinde GFK’da zincir mağazalar segmentinde yüzde 10’un üzerinde bir pazar payını geçme başarısını gösterdi. Başarılı bir başlangıç yılının arkasından 2020’de büyümeye katlayarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Şirket adına yapılan tüm üretimleri kendi fabrikalarında yapan OPPO'nun dünyada ki akıllı cep telefonu üreticileri arasında üretim kapasitesi olarak listenin üçüncü sırasında yer aldığının altını çizen Atilla Kayalıoğlu, yeni dönemde bir takım yeniliklerin yaşanacağını söyledi. Söz konusu bu yenilikler; "Yeni dönemde OPPO’nun, 5G teknolojisini, ileri kamera fonksiyonlarıyla üstün görüntüleme özelliklerini (fotoğraf), hızlı şarj ve uzun pil ömrünü öne çıkaracak modeller sunmasını bekliyoruz. Akıllı telefonlarda “oyun” (gaming) için de kullanıcı deneyiminde öne çıkan marka olacaktır."

Oppo Reno 3 serisi ön sipariş rekoru kırdıOppo Reno 3 serisi ön sipariş rekoru kırdı

GFK'da zincir mağazalar sınıfında yüzde 10'un üzerinde bir pazar payına sahip olmalarında Indeks Bilgisayarlar ile beraber çıktıkları yolculuğun çok büyük etkisi olduğunu dile getiren OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, "2020 yılı için Türkiye’ye getirmeyi planladığımız ilk modeller arasında Reno 3, Reno 4 serileri ile A Serisi 2021 bulunuyor" şeklinde konuştu.


OPPO da sektörün ilgi çeken alanına dahil olacakOPPO da sektörün ilgi çeken alanına dahil olacak
Xiaomi, Oppo ve Vivo’nun ortak kablosuz dosya transfer sistemi dünyaya açılıyorXiaomi, Oppo ve Vivo’nun ortak kablosuz dosya transfer sistemi dünyaya açılıyor
Oppo'dan F serisi yeni bir akıllı telefon yoldaOppo'dan F serisi yeni bir akıllı telefon yolda

PAYLAŞ