2019'da ön plana çıkacak 10 ücretsiz uygulama - Haberler - indir.com

2019'da ön plana çıkacak 10 ücretsiz uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-11 16:03:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

iOS ve Android platformlarda, 2019 yılında kendisini gösterecek olan, ücretsiz 10 uygulama.

Her yıl mobil mağazalara birçok yeni uygulama ve oyun ekleniyor. Bunlardan bazıları oldukça sevilen uygulamalar olmayı başarırken, bazıları maalesef ki görünür olamıyor. Yeni girdiğimiz 2019 yılı içerisinde de yine pek çok yeni uygulama, mağazalardaki yerini alacak. Yeni uygulamaların yanı sıra, kullanıcıların yine ilgisini çekebilecek eski uygulamalar da bulunuyor. 2019 yılı içerisinde en çok beğenilecek ve kendisinden söz ettirebilecek 10 uygulamaya göz atarsak, listede şu isimler yer alabilir;

Android Telefonlar Için En İyi Galeri Uygulamaları

  1. Google Duo

2018 yılında da kendisinden söz ettiren Duo, Whatsapp gibi görüntülü görüşme hizmetini kullanıcılarına sunuyor. 2018’de 1 milyar kullanıcı barajını aşan Duo’nun, 2019 yılında bu sayıyı katlamaya devam etmesi bekleniyor.

  1. Mojo

Instagram’la birlikte daha da yaygınlaşan hikayeler için, alternatif bir uygulama olan Mojo, hikayelerinizi düzenlemenize yardımcı oluyor. Uygulama şimdilik sadece iOS’ta kullanılsa da bu yıl içerisinde Android için de çıkış yaparak, görünürlüğünü arttırmayı hedefliyor.

  1. Instagram

Zaten son yıllarda, adından oldukça fazla söz ettiren Instagram, 1 milyar kullanıcı barajına ulaşan uygulamalar arasında. Yenilikleri ile kullanıcılarına kendisine bağlamayı başaran platformun başarısını 2019’da da devam ettirmesi bekleniyor.

  1. Mint Browser

Xiaomi’nin, Android cihazlar için geliştirdiği Mint Browser, mobil tarayıcı görevi görüyor. Uygulama, bilgisayarlar ile rekabete girebilecek düzeyde.

  1. Buffer

Birden fazla sosyal ağ ile sürekli etkileşim halindeyseniz, Buffer bu konuda yardımınıza koşuyor. Hesaplarınızın hepsini tek bir noktadan yönetmek isterseniz, Buffer bunu sizin için yapabilir.

  1. Google Lens

Kamera üzerinden görsel arama yapabileceğiniz Lens, Google Asistan ile birlikte çalışıyor. Google’ın, bu iki hizmeti birlikte sunması, akıllı bir hareket olarak görülüyor.

Sektörün en önemli şirketlerinden biri olan Microsoft, Android ve iOS’a karşı işletim sistemi ile savaş açamıyor. Fakat bunun yerine Microsoft To-Do ile kişisel uygulamasını kullanıcılarına sunuyor. Esnek bir yapıda olan To – Do uygulamasına, tek bir hesapla birçok cihazdan ulaşabilirsiniz.

  1. Civilisations AR

Eğer bir arttırılmış gerçeklik uygulaması arıyorsanız, Civilisations AR aradığınız uygulama olabilir. BBC’nin aynı adlı belgeselinden uyarlanan uygulama, antik medeniyetlerden kalma eserleri arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile önünüze getiriyor.

  1. Drops

Görselliği ve eğlenceli içerikleriyle dil öğrenimini keyifli bir hale getiren Drops, kullanıcıların dil öğrenirken sıkılmamasını sağlıyor. 2019’da uygulamanın, daha fazla kullanıcıya ulaşması bekleniyor.

  1. Twitch

Canlı yayın akışı için iyi bir alternatif olan Twitch, Youtube’a rakip olarak birkaç kez gündeme gelmişti. Uygulamanın, içerik çeşitliliğinin artması ile birlikte, ulaştığı kitle de artacak.





PAYLAŞ