2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek? - Haberler - indir.com

2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-26 19:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

 

2019 yılı içerisinde Nintendo Switch’de karşımıza çıkacak oyunların listesi yayınlandı. Steam Weold Dig ve Steam World Dig 2 oyunlarının geliştiricisi olan Imega & Forum Games’ten elle çizilmiş rol yapma ve aynı zamanda kart oyunu olan SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech’da bugünkü paylaşacağım listeye dahil. Bu anlamda SteamWorld Quest ilk olarak 2019’da Nintendo Switch’te karşınıza çıkacak. Hadi gelin birlikte bu oyunlar neler bi göz atalım.

En Popüler 10 Instagram Filtresi (infografik)En Popüler 10 Instagram Filtresi (infografik)

1- SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

Kart ve rol yapma oyunu olarak var olmuş bir dünyada, kahramanlar partisine liderlik edip, yol boyunca kendi kart destenizi oluşturmaya çalışacağınız bir oyun olarak karşınıza çıkıyor. Oluşturacağınız bu kartlar ile savalarda düşmanınızı yenmek için kullanacaksınız.

2- Unruly Heroes

Tüm mitoloji sevenler buraya. Büyü ve madcap kung fu aksiyonu Unruly Heroes tamda size göre bir oyun. Diğer adıyla Maymun Kral efsanesi olarak biline “Batıya Yolculuk” isimli Çin mitlerinden esinlenerek bu oyun ortaya çıkmıştır. Oyun boyunca karşınıza çıkacak olan korkunç yaratıklar ile mücadele edeceksiniz.

3- Goat Simulator: The GOATY

Keçi kaçırmak isteyen kişiler için hazırlanmış olan bu oyun, içerisinde Goat MMO Simulator, Goat Simulator: GoatZ, Goat Simulator Payday ve Goat Simulator: Wate of Space bulunuyor.

4- When Ski Lifts Go Wrong

Bir fizik tabanlı oyun olarak karşımıza çıkan bu oyun, zorluklarla, sporla ve felaketlerle dolu bir eğlence oyunu. Dağ eteklerinde doğup başlayacağınız bu oyunda, sarp tepelere kadar çıkacaksınız. Sarp tepelere çıkarken de birçok macera ile karşı karşıya kalacaksınız. Oyunun amacına gelecek olursak her yolculuğun varış noktasına ulaşmak.

5- Wargroove

Savaşı kazanmak için kullanabileceğiniz “Groove” isimli saldırılarına sahip strateji tabanlı bir oyun olan Wargroove, farklı komutanlardan oluşan çok sayıda oyunculu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda oyunun hikaye modu var. Ayrıca çevrimiçi ve dört yerel oyunculu modlarıda mevcut.

6- Double Kick Heroes

Zombi ordularına karşı tek silahınız kemik kıran ağır bir metal oluyor. Ayrıca cehennem karayolu üzerinde kıyamet sonrası oluşan bir arazi sizi karşılıyor. 2019’un yaz aylarında ilk olarak Nintendo Switch’e gelecek olan oyun, 30’dan fazla orijinal metal şarkının yanı sıra GOJIRA gibi konuk gruplardan parçalardan yer alıyor.

7- Inmost

Birbirine bağlı hikaye ile 3 farklı oynanabilir karakteri takip ettiğiniz korkunç atmosferik bulmaca platformu olan Inmost, eski piksel sanat tarzında geliştirilmiş, terk edilmiş bir kalede gizlenen kötülükleri yok etmeye hazır mısınız?

8- CrossCode

Deck 13 Interactive ve Radical Fish Games’ten Retro olarak esinlenmiş 2D aksiyon RPG’si CrossCode’da büyük bir bilimkurgu macerasına atılmak için hazır mısınız? 2019 yılında Nintendo Switch’e çıan bu oyun, 16 bit tarzı grafikleri yumuşak fizik, hızlı tempolu bir dövüş sistemi ve ilgi çekici bulmaca mekaniği ile birleşiyor.

 

 

 


Komtera 2019'da siber güvenlik tehlikesine karşı 10 siber güvenlik trendini açıkladı!Komtera 2019'da siber güvenlik tehlikesine karşı 10 siber güvenlik trendini açıkladı!
2019 Yılının Öne Çıkacak 10 Teknolojisi2019 Yılının Öne Çıkacak 10 Teknolojisi

PAYLAŞ