2019'da en iyi PlayStation VR nişancı oyunları - Haberler - indir.com

2019'da en iyi PlayStation VR nişancı oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 17:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Kendine özel farklı bir oyun dünyası yaratmayı başaran PlayStation özellikle sanal gerçeklik oyunları ile son yıllara damga vurmayı başarmış durumda. Özellikle nişancı türü oyunları seviyorsanız ve sanal gerçeklikten yararlanarak PlayStation'da farklı bir deneyim elde etmek istiyorsanız 2019'un en iyi playstation VR nişancı oyunlarını göz atabilirsiniz.

Dead or Alive Xtreme 3'ü Bir de PlayStation VR'da GörünDead or Alive Xtreme 3'ü Bir de PlayStation VR'da Görün

Apex Construct

Farklı oyun hikayesi ile dikkat çeken Apex Construct, özellikle gizem çözmeyi sevenler için oldukça ilgi çekici. Bulmacaları çözmeniz, yeteneklerinizi kullanmanız ve zorlu görevlere karşı mücadele vermeniz gerekiyor.

Firewall Zero Hour

12 farklı karakter yaratma seçeneği bulunan oyunda her bir karakterin farklı silahları bulunuyor. Aynı zamanda her karakter için atanmış olan özel görevler oyuncuların bu karakterleri tercih etmesi ile birlikte ana hedef haline geliyor. 4’e 4 takımlar halinde oynanan oyun, üstelik çok oyunculu modları destekliyor.

Killing Floor: Incursion

Bugüne kadar korku oyunlarından almadığınız deneyimi ve heyecanı bu oyun ile alabilmeniz mümkün. Sanal gerçeklikle oynanması ile birlikte çok daha gerçekçi olan oyunda zombilere karşı mücadele vermeniz gerekiyor. Özellikle kaliteli bir kulaklığa sahipseniz oyun bazı anlarda sizi korkutabilir. Zombilere karşı verdiğiniz mücadelenin yanı sıra bulmacaları tamamlamanız, haritada iyi bir şekilde yolunuzu bulmanız gerekiyor.

DOOM VFR

Bir kuruma bağlı olarak görevde olan uçağı kontrol edeceğiniz bu oyunda gerçekçi kontroller ve grafikler sizi tamamen oyuna bağlayacak.

Superhot

Düşmanlara karşı amansız mücadele vereceğiniz bu oyunda hiç bir zaman bir saniye bile duramayacaksınız. Odaklanmanızı gerektiren oyunda başarıya ulaşmak istiyorsanız olabildiğince hızlı hareket etmeniz ve düşmanlarınıza görünmeniz gerekiyor.

Bravo Team

Bireysel olarak savaşmayı sevmeyen kişiler için alternatif olan Bravo Team, takım olarak mücadele etmenizi istiyor. Özellikle çok oyunculu bir oyun oynamak isteyen kişilerin tercih edebileceği Bravo Team, takımların kendine göre strateji geliştirmesi ve düşmanlara karşı savaşmasına esas alıyor.

Arizona Sunshine

Kıyamet koptuktan sonraki dünyada geçen hikaye, oldukça korkutucu ve bir o kadarda zorlayıcı. Çölün ortasında başladığınız hikayede çevrenizdeki zombiler peşinizi bir an olsun bırakmayacak.

PlayStation VR 'a birçok yeni oyun eklenecek


İlgili uygulamalar
Sony, yeni Playstation VR standını görücüye çıkardıSony, yeni Playstation VR standını görücüye çıkardı

PAYLAŞ