2019'da Bizi Hangi Teknolojik Yenilikler Bekliyor? - Haberler - indir.com

2019'da Bizi Hangi Teknolojik Yenilikler Bekliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 14:50:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Liste

Daha öncesinde hayalini kurduğumuz birçok teknolojik aletler, günümüz yılında artık mümkün olabilirken, yeni yılda bizi hangi yenilikler karşılayacak?

Yeni yıl ile birlikte hayatımız her konuda daha da teknolojik olacağı bir kesin. Büyük firmalar hayalini kurduğumuz bir çok patenti bu yıl almış, değerlendirme listesine eklenmiş bulunuyor. Peki teknoloji hangi konularda hayatımızı değiştirecek, kolaylık sağlayacak?

Ücretsiz PES 2019 Steam'de YayınlandıÜcretsiz PES 2019 Steam'de Yayınlandı

Gerçekçi Oyun Deneyimi

Bu Hafta Çıkacak Olan Yepyeni Oyunlar 

Oyun yapımcıları artık grafik geliştirmeyi bir kenara koyup, sanal gerçeklik özelliklerini öne sürerek kullanıcılara çok daha gerçekçi deneyimler sunmaya hazırlanırken yeni yıl içinde yüksek donanım ve gelişmiş oyun motorlarıyla çok daha gerçekçi ve kaliteli yapımlar bizi bekliyor olacak.

Daha Hızlı Ağ Bağlantısı

2024'te 5G 15 milyar kullanıcıya sahip olacak

Türkiye'de 5G konusunda yatırım yapmaya başlamışken, diğer ülkeler ise 5G teknolojisine ilk adımlarını atmaya başlarken telefon üreticileri ise bu konuda ellerini hızlı tutarak 5G uyumlu telefonlarını duyurmaya başladı!

Kotasız İnternet Özgürlüğü!

AKK Kaldırılıyor! Resmi Açıklama!

Change.org üzerinden başlatılan imza toplama sürecinin ardından yavaş yavaş meyvesini yemeye başladığımız özgür internet 1 Ocak tarihinin ardından tamamen kotasız ve sınırsız olacak! 

Katlanabilen, Bükülebilen Telefonlar

Ekranı katlanabilen ilk telefon Çinlilerden geldi 

Telefonların bükülmesiyle Twitter üzerinden geyik muhabbeti olan bu konu yeni yıl ile birlikte şaka olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşecek! Yeni yıla girmeden bile bu özellikte telefonlar çıkmışken, yeni yıl ile birlikte büyük markalar da bu akıma katılacak!

Tamamen Ekrana Sahip Telefonlar!

Apple Çentiksiz ve Tam Ekranlı Patent Başvurusu Yaptı

Ekran-Gövde oranları gittikçe düşmüşken Apple bu akımın öncüsü olma hevesiyle birlikte X modeliyle çentikli bir modelini sundu. Bu modelin ardından hız kesmeden bütün telefon modelleri çentikli, tamamen ekrana sahip modellerle karşımıza çıkmaya çalıştı. Yeni yıl ile birlikte bu daha da gelişerek ön kamerayı bile göremeyeceğimiz ekranlara sahip telefonlar karşımıza çıkacak


PES 2019 Mobile neler sunuyor?PES 2019 Mobile neler sunuyor?
2019 Yılının Öne Çıkacak 10 Teknolojisi2019 Yılının Öne Çıkacak 10 Teknolojisi
Honda'nın otonom araçları CES 2019'da tanıtılacak!Honda'nın otonom araçları CES 2019'da tanıtılacak!

PAYLAŞ