2019 Yılının En Çok İndirilen Mobil Uygulamaları Açıklandı - Haberler - indir.com

2019 Yılının En Çok İndirilen Mobil Uygulamaları Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 17:22:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Her yıl değişen trend ve yeniliklere göre mağazalarda bulunan bir çok uygulama sıralaması değişkenlik gösterirken 2019 yılında en çok indirilen mobil uygulamalar açıklandı.

iOS App Store: En çok indirilen uygulamalar

Mobil uygulamalara yönelik yapılan araştırmalar sonucunda 2019 yılının ilk çeyreğinde Appstore kullanıcılarının en çok indirdiği uygulama TikTok olarak belirlendi. TikTok, en çok indirilen uygulama olurken bu uygulamanın hemen ardından sırasıyla YouTube, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger oldu. Yıllar boyunca zirve isimleri geride bırakan TikTok bu performansıyla yeni trend oluşturdu.

Geçen Ayın En Çok Merak Edilen Haberleri (Nisan 2019)Geçen Ayın En Çok Merak Edilen Haberleri (Nisan 2019)

Google Play Store: En çok indirilen uygulamalar

Uygulama ve oyun mağazası olarak karşısında en büyük rakip Google Play Store'da en çok tercih edilen uygulamalar çok fazla değişmezken sıralamalarda değişkenlik gösterebiliyor.  Android Google Play Store'da ilk sırada Whatsapp bulunuyor. İletişim için kullanılan WhatsApp'ın ardından Facebook Messenger, TikTok, Facebook ve ardından Instagram. Android cihazların google uygulamaları kurulu ve hazır bir şekilde geldiği için YouTube, en çok kullanılan uygulamalar listesinde bulunmuyor. Kullanıcılara ekstra uygulama sunmayan iOS'da ise en çok kullanılan uygulamalar net bir şekilde sıralanmıştır.


Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (6 Mayıs 2019)Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (6 Mayıs 2019)
2019'un En Çok Ziyaret Edilen İnternet Siteleri Belli Oldu2019'un En Çok Ziyaret Edilen İnternet Siteleri Belli Oldu

PAYLAŞ