2019 yılında Samsung ile Huawei arasındaki rekabet ne olacak? - Haberler - indir.com

2019 yılında Samsung ile Huawei arasındaki rekabet ne olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 21:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarına Samsung'a göre çok sonradan giren Huawei, henüz genç yaşta olmasına rağmen aradaki farkı giderek kapatıyor. Huawei'nin asıl hedefinde olan şey ise Samsung'u tahdından indirerek tek başına ilerlemek. 

2019 yılına akıllı telefon sektörüne aslan payını almak isteyen şirketlerin yarısı bir döneüm noktası belirleyecekler kendilerine. Önceki yıllarda çıkardığı akıllı telefonlardan çok farklı telefon çıkarmayacağını ifade eden Apple, 2019 yılı için gizli tuttuğu planları olduğunu düşünüyoruz. Özellikle de bu yılki yaşadığı gelişmeleri göz önüne alacak olursak. Her neyse biz asıl konumuza gelecek olursak Hauwei, 2019 yılında Samsung ile arasında büyük rekabet olacağı belli. 

Katlanabilir akıllı telefonlara ilgi fazla olmadı 

Gerek Samsung olsun gerekse Huawei olsun katlanabilir telefonlarını akıllı pazar sektörüne sokacak. Her iki firmada katlanabilir akıllı telefonlarını küresel çapta piyasada ölçmek isteyecek. Çünkü küresel akıllı telefon sektörü duraklama aşamasına girmiş durumda. İnsanlar eskisi gibi artık amiral gemisi telefonları almak için kuyruk beklemiyor. Belkide 2019 yılında insanlar katlanabilir akıllı telefonlarına karşı bakış açılarını değiştirir ve ciddi anlamda değer verebilirler. 

https://www.indir.com/haberler/huawei-honor-8x-turkiye-fiyati-ve-satis-tarihi-aciklandi

2019 yılı her iki firma içinde rekabetli geçecek

Daha önceden sizler için paylaştığımız bir haberde Huawei'nin bazı devletler ile olan sürtüşmesi yüzünden 2018 yılını bi hayli karlı geçirdi ve 200 milyon adet telefon satmayı başardı. Üstelik tüm bunları üzerinde siyasi bir etken olmasına rağmen. Şu an için satış fiyatlarını Samsung açıklamasa da Huawei'yi geçtiğini sanmıyorum. Fakat bu demek olmuyor ki Huawei, Samsung'u geçmeyecek. Görünen o ki 2019 yılı Huawei ve Samsung için bir hayli rekabetli geçecek. 





PAYLAŞ