2019 yılında beklenen PC oyunları - Haberler - indir.com

2019 yılında beklenen PC oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 16:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

2018 yılına baktığımız zaman oyun açısından gayet zengin bir yıl oldu. Bütün platformlarda birbirinden başarılı oyunlar ile karşılaştık 2019 yılı ise oyun sektörü için aynı zenginlikte olmayacak gibi görünüyor. Fakat elbette birbirinden güzel oyunlar çıkacak. Bu oyunlar arasında çok önemli yapıların olduğu gibi aynı zamanda sürpriz yaratacak oyunlarda mevcut. Şimdi gelin birlikte bu oyunlar göz atalım. 

1- Rage 2

2019'da The Sims Oynamak İçin Sebepler2019'da The Sims Oynamak İçin Sebepler

2018 yılının hayal kırıklığı olan Jast Cause 4 oyununa imza atan Avalanche Software'in id Software ile beraber geliştirdiği Rage 2, FPS türünde geniş bir açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yine Just Cause'dan alışkın olduğunuz fizik motorunu kullanacağı bilinen Rage 2, bu özelliği sayesinde oyun severlere büyük yıkımlar gerçekleştirme olanağı tanıyacak. 

2- Anno 1800

Şayet şehir oyunlarını seven indir.com okuru iseniz, bu sene Anno 1800 sizin büyük umutlar bağlayacağınız bir oyun olabilir. 26 Şubat tarihinde oyun sektöründe yerini alması beklenen Anno 1800, isminden de anlaşılabileceği gibi bizleri bu defa geçmişe götürüyor. 1800'lü yıllara doğru gideceğiniz Anno 1800'de, Endüstri 1.0 olacak. 

3- Anthem

Tüm oyun severler şunu iyi bilir ki BioWare bir oyun geliştiriyorsa, mutlaka o oyun beklenir. Şubat ayında gelecek bir diğer yapım olan Anthem, PC, PS4 ve Xbox platformları için oyun severlerin karşısına çıkacak. RPG unsurlarıyla yoğrulan ve online aksiyon oyunu oynamayı seven oyun severlerin gayet hoşuna gidecek olan  Anthem, bazı özellikleri ile Destiny'i anımsatıyor. 

4- Phoenix Point

XCOM'un yaratıcısı tarafından geliştirilen ve macera oyunu olan Phoenix Point, uzunca bir süredir yapım aşamasında idi. Yine uzaylılara karşı mücadele edeceğiniz Phoenix Point'te, fakat bu defa işin içinde biraz Fallout mekanikleri giriyor. Haziran ayında size merhaba diyecek olan oyunu bakalım sevecek misiniz?

5- Tom Clancy's The Division 2

2019 yılının en çok arzulanan oyunlarından biri olan Tom Clancy's The Division 2, çıkış tarihi olarak 15 Mart. Tom Clancy's The Division 2'yi bu defa baştan sona tek başınıza bitirebileceksiniz, üstelik herhangi bir arkadaşa gerek duymaksızın. Bir öceki oyunda olduğu gibii görevi tamamlamak için başka kişilere gerek duymayacaksınız. 

6- Gears 5

Tam 3 yıl aradan sonra karşımıza  Gears of War'un yeni oyunu çıkacak. Serinin adını da değiştiren yapımcı artık Gears olarak yola devam edecek. Bu yıl içinde çıkacağı bilinen Gears 5 için şimdilik net bir tarih veremiyoruz. Görsellik ve akıcılık anlamında en iyi konsol oyunu olacak olan Gears 5, bakalım bu sene gelecek mi, gelecekse neler getirecek. 

7- Metro Exodus

2019 yılının ilk çıkacak olan oyunu Metro Exodus, önümüzdeki ay raflarda görmeyi bekliyoruz.  Metro Exodus, PS4, PC ve Xbox Oneplatformları için yer alacak. Oyuna şimdiden sahip olmak istiyorsanız Steam'dan ön sipariş verebilme hakkına sahip olduğunuzu hatırlatalım. 

8- Skull & Bones

Şayet Ubisoft'un 2013 yılında  çıkarttığı Assassin's Creed IV: Black Flag'i beğenen indir.com okuru iseniz, Skull & Bones tam size göre bir oyun. Sonsuz denizlerde gemi savaşlarına şahit olacağınız Skull & Bones,bol boll korsan ile karşı karşıya kalacaksınız. Oyunun ne zaman piyasaya gireceği konusunda ise net bir tarih yok. 

9- Total War: Three Kingdoms

2019 yılını bir Total War görmeden kapatacağınızı sanmıyordunuz sanırım. 7 Mart tarihinde piyasaya girecek olan Total War: Three Kingdoms, antik Çin boyunca yaşanan destansı çatışmaları ile size kucak açacak. İmparatorluk kurma, devlet yönetimi ve gerçek zamanlı muhaberelerle düşman topraklarını fethetmeyi seviyorsanız bu oyun tamda size göre diyebilirim. 

 


2019 yılında, 8K TV üretiminde artış olacak2019 yılında, 8K TV üretiminde artış olacak
2019 İle AKK Tamamen Kalktı, İşte Tüm Tarife ve Paketler2019 İle AKK Tamamen Kalktı, İşte Tüm Tarife ve Paketler
2019 İle Birlikte Gelen Ücretli Mobil Hotspot Hakkında Bilmeniz Gerekenler2019 İle Birlikte Gelen Ücretli Mobil Hotspot Hakkında Bilmeniz Gerekenler

PAYLAŞ