2019 yılı akıllı telefonları neler getirecek? - Haberler - indir.com

2019 yılı akıllı telefonları neler getirecek?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

2018 yılı geride kalırken, 2019 yılı teknoloji dünyası için, akıllı telefonların getireceği yeniliklerden beklentiler yüksek.

2018 yılı akıllı telefon dünyası açısından oldukça hareketli geçen bir yıl oldu. Yılın sonlarına gelirken artık 2018 yılı akıllı telefonları, yerini 2019 yılında çıkacak akıllı telefonlara bırakmaya başladı bile. Gündeme sık sık, teknoloji dünyasının dev isimlerinin 2019 yılında tanıtacağı akıllı telefonlarla ilgili yeni bilgiler geliyor. Bu bilgilere bakılırsa, 2019 yılı da teknoloji devleri için oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor.

Red Dead Redemption 2'ye özel mobil uygulama!Red Dead Redemption 2'ye özel mobil uygulama!

Her yıl akıllı telefonlarla birlikte, kullanıcılara yeni özellikler ve yeni teknolojiler sunulmasına da özen gösteriliyor. 2019 yılında da aynı amaçla yola çıkacak olan akıllı telefon üreticileri, kullanıcılarına bu kez neler sunacak merak konusu

2019 yılında akıllı telefonlarla birlikte gelecek yenilikler

2018’de ses getiren yeniliklerden birisi, iPhone X ile birlikte gelen çentik oldu. Sonrasında çentik akıllı telefonlarda bir moda haline geldi ve yeni üretilen telefonların neredeyse hepsinde çentik görüldü. 2019’da görmeye başlayacağımız yenilik, ekran delikli akıllı telefonlar olacak. 2019’la birlikte çentiğin de kalkması ve telefonların sensör, kamera gibi özelliklerinin ekrana gömülü bir şekilde gelmesi bekleniyor. Bu modeller, 2018 yılı son bulmadan da bu ay içerisinde görülebilir. Keza, Samsung Galaxy A8s modeli ile bunun hazırlığını yapıyor.

2019’da gündemin en çok konuşulacak telefon teknolojilerinden bir başkasının 5G olacağı kesin. Samsung başta olmak üzere, diğer akıllı telefon üreticilerinin de 2019 yılı ile birlikte 5G destekli akıllı telefonlar üretmesi bekleniyor. Bu da 2019 yılının bağlantı hızında yeni bir döneme geçiş yılı olacağı anlamına geliyor. Akıllı telefon dünyasına öncülük eden Samsung, Huawei, Xiaomi ile birlikte bazı telefon firmalarının, katlanabilir akıllı telefonlarını, 2019’da piyasaya sürmesi bekleniyor. 2019’da çok fazla pahalı olacağı tahmin edilen modellerin, 2020 yılında daha yaygın bir şekilde kullanılabileceği düşünülüyor.


Google, Keşfet arayüzünü mobil kullanıcılara ulaştırıyorGoogle, Keşfet arayüzünü mobil kullanıcılara ulaştırıyor
Netflix'e uygun fiyatlı mobil paket geliyor!Netflix'e uygun fiyatlı mobil paket geliyor!
Honda'nın minik, elektrikli otomobili gözüktü!Honda'nın minik, elektrikli otomobili gözüktü!

PAYLAŞ