2019 Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri - Haberler - indir.com

2019 Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 21:11:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Etkinlik

Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu (YAZGİT) üyesi ve aynı zamanda 2018-2019 yılı sponsorluk komitesi üyeliği görevini yürüten Nazlıcan Göksu, indir.com ile işbirliği içerisinde çalışmalarını yürütmek istediklerini dile getirdi. Teknoloji alanında aktif rol oynayan ve güncel içerikleri ile teknoloji okurlara kaliteli hizmet vermeyi başaran indir.com sitesi YAZGİG ile işbirliği içerisinde başarılı çalışmalara imza atabilir. 

İlk etkinliğini 2015 yılında düzenleyen YAZGİG; yapay zeka, görüntü işleme, robotik ve derin öğrenme gibi teknolojinin dünya çapında uç noktalarını oluşturan bu alanlara ilgi duyan herkesin aklındaki soruları cevaplamayı, dünyada hızla gelişen bu teknolojiler için ülkemizde farkındalık ve bilgi birikimini arttırmayı hedefleyen; savunma sanayi, bilişim sektörü, akademik çevrelerce ve bu alana ilgi duyan Türkiye genelindeki bütün üniversitelerin ilgili toplulukları ve öğrencileri tarafından yakından takip edilen, geniş kitlelere ulaşan bir organizasyondur. Çeşitli çalışmaları ile alanında etkin bir rol oynayan YAZGİG organizasyonunun diğer bir hedefi ise, söz konusu konular hakkında çalışma yürüten kişileri ve ekipleri bir araya getirerek bilgi paylaşım ortamı oluşturmaktır. Zengin çalışma alanları ile büyük kitleleri etkisi altına alan bu organizasyonun etkileri uzun süre devam edecek gibi gözüküyor. 

İndir.com kurucu üyeleri, ülkemiz ve dünya için teknolojik gelişimi ilke edinmiş, mühendisliğin yaratıcılık, geliştirme, bütünleştirme, paylaştırma işlevine elektro-teknoloji ve bilgi teknolojisine, insanlığa yararlı bilimlere ve uzmanlık alanlarına katkıda bulunmak için kurulmuş Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliğe davet edildi. 05 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşmesi planlanan YAZGİG 2019 etkinliği için medya sponsoru olarak destekle bekleyen YAZGİG, indir.com ekibinin tecrübelerinden faydalanmak adına bir iş birliği talebinde bulundu. Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu'nun sponsorluk sistemi hakkında bilgi vermek gerekirse; üç farklı sponsorluk sistemi mevcuttur. Altın sponsorluk, gümüş sponsorluk ve bronz sponsorluk. 

Altın Sponsorluk

Altın sponsor üyesi olan kişilerin ya da şirketin adı ve logosu Ankara içerisinde dağıtılmak üzere basılacak olan broşürler ve afişlerde Altın Sponsor adı altında paylaşılacak. Hazırlanan dokümanlar Ankara'daki tüm üniversitelere gönderilecektir. Bununla beraber aynı zamanda etkinlik web sitesi olan yazgig.org adresinde sponsorlarımız kısmında altın sponsor olan firmanın ismi ve logosu altın sponsor olarak lanse edilecektir. Aynı zamanda bu tıklanabilir durumda olacak. Etkinlik öncesi ve sonrası yayınlanacak bütün basın duyurularında altın sponsorun ismi altın sponsor olarak lanse edilecektir. Altın sponsor üyelerine etkinlikte 25 dakika süre verilecek. Altın sponsorluğun ücreti ise 3.000 TL şeklinde ayarlandı.

Gümüş Sponsorluk

Gümüş sponsorun ismi ve logosu Ankara içinde dağıtılmak üzere basılacak olan broşürlerde ve afişlerde ‘Gümüş sponsor’ olarak yer alacaktır.
Hazırlanan dokümanlar Ankara'daki tüm üniversitelere gönderilecektir. Etkinlik öncesi ve sonrası yayınlanacak bütün basın duyurularında gümüş sponsorun ismi gümüş sponsor olarak lanse edilecektir. Gümüş sponsora 15 dakika oturum hakkı verilecektir. Gümüş sponsorluk ücreti ise 1.500 olarak belirlenmiştir. 

Bronz Sponsorluk

Bronz sponsorun ismi ve logosu Ankara içinde dağıtılmak üzere basılacak olan broşürlerde ve afişlerde ‘Bronz sponsor’ olarak yer
alacaktır. Hazırlanan dokümanlar Ankara'daki tüm üniversitelere gönderilecektir. Etkinlik web sitesi olan yazgig.org adresinde sponsorlarımız kısmında bronz sponsor olan firmanın ismi ve logosu bronz sponsor olarak lanse edilecektir. Bronz sponsorun ücreti ise 750 TL olarak belirlenmiştir. 

Bunların yanı sıra aynı zamanda "Stant Sponsorluğu, Ürün sponsorluğu ve Medya Sponsorluğu gibi seçeneklerde mevcuttur. 

 





PAYLAŞ