2019 Model iPhone'ların Dikkat Çeken Kamera Detayları - Haberler - indir.com

2019 Model iPhone'ların Dikkat Çeken Kamera Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın 2019 model iPhone cihazları merakla bekleniyor. Son olarak XS serisi ailesiyle dikkat çeken şirketin, yeni 2019 cihazlarının kamera sistemi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo tarafından 2019 model iPhone cihazları hakkında yeni gelişmeler aktarıldı. Buna göre en büyük yeniliklerden birisini kamera tarafında göreceğiz. Ön kamera ile başlayan gelişmelere göre çentik alanda yer alacak ön kamera 7 megapikselden 12 megapiksel seviyesine yükseltilecek. Megapiksel değerinin artmasının yanı sıra ön kamerada 4 optikli yapının 5 optikli yapıya geçiş yapacağı belirtiyor. Bu yeni yapı ve 12 megapiksel ile çekilen karelerin kalitesi oldukça artmış olacak.

2019 Model iPhone Serisinden İlk Detaylar

4.8 İnç Ekranlı iPhone XE Geliyor4.8 İnç Ekranlı iPhone XE Geliyor

Ön kamerada gerçekleşecek olan bu gelişme bütün 2019 modellerinde yer alması bekleniyor. Diğer yandan cihazların 5.8 inç ve 6.5 inç OLED ekranlı iPhone olarak gelmesi beklenirken, arka yüzeyde yüksek bir ihtimalle üçlü kamera sistemini göreceğiz. Uzun bir zamandır Apple kullanıcıları tarafından beklenen süper geniş açı özelliğinin yer alması bekleniyor. Sony sensör kullanacak olan şirket, 12 megapiksel çözünürlüğe sahip yeni ön kamerayı siyah bir kaplamaya sahip olacağı belirtiliyor. Bu sayede kameralar gövde rengine daha uyumlu bir şekilde eşlik edecek.

Sadece kamera değil yeni nesil iPhone cihazlarındaki performansında üst seviye olması bekleniyor. Buna göre Apple A13 Bionic işlemci seti ile beraber oldukça güçlü bir performans bu cihazlarda yer alacak. Diğer yandan yine alüminyum bir çerçeve ile beraber cam tasarıma sahip olması beklenen 2019 model iPhone cihazları Premium yapısı ile kullanıcıların gönlünü fethetmesi bekleniyor. Bakalım Eylül ayı ile beraber tanıtılacak olan bu yeni nesil iPhone modellerinde nasıl bir farklılık olacak göreceğiz.  


iPhone XR Büyük Başarı Elde EttiiPhone XR Büyük Başarı Elde Etti
Apple'dan Küçük Ekranlı iPhone XEApple'dan Küçük Ekranlı iPhone XE

PAYLAŞ