2019 Model iPhone'lardan Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

2019 Model iPhone'lardan Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 10:52:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler telefon üreticisi Apple’ın 2018 yılında sunmuş olduğu yeni amiral gemisi cihazları iPhone X’e göre tasarım noktasında çok fazla bir fark oluşturmamıştı. Ancak buna karşılık yeni modeller sunmuş oldukları yenilikler ve donanım özellikleri ile bir hayli dikkat çekmişti. Şimdi ise 2019 iPhone modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu sene de ünlü Apple analisti olan Ming-Chi Kuo tarafından yeni cihazların donanım özellikleri noktasında önemli açıklamalar yapıldı. 2018’de tanıtılan modelleri hatırlayacak olursak Apple, 5.8 inç OLED ekranlı iPhone Xs, 6.5 inç OLED ekranlı iPhone Xs Max ve 6.1 inç LCD ekranlı iPhone XR modellerini piyasaya sürmüştü. 2019 yılında ise üçlü model yapısının sürdürülmesi bekleniyor.

2019 Model iPhone Detayları

Apple iPhone 5 tamir desteğine son verdiApple iPhone 5 tamir desteğine son verdi

Sağlam kaynaklardan aldığı bilgileri açıklayan Ming-Chi Kuo’ya göre yeni modellerin yüz tanıma sisteminde önemli yenilikler göreceğiz. Varolan iPhone modellerinin ön yüzeyinde TrueDepth kamera teknolojisi bulunuyor. Ayrıca ön yüzeyde nokta projektörü, kızılötesi kamera, ortam ışığı sensörü gibi donanımlarda bulunuyor. Bu detaylar ile kullanıcı yüzü taranarak Face ID üzerinden üç boyutlu yüz tanıma gerçekleşmiş oluyor. Yeni iPhone modellerinde ise ışık gücü arttırılarak sistemin daha hızlı ve iyi bir şekilde işlemesi bekleniyor. Zaten oldukça hızlı ve iyi çalışan bu sistemin 2019 iPhone modelleri ile beraber çok daha hızlanması düşünülüyor. Işık gücü arttırılarak çevresel ışıkların etkisi azaltılmış olacak.

2020 yılındaki telefonlarda ise ToF 3D kamera sistemi bulunacak. Bu sistemin 2020’de çıkacak iPad’lerde bulunması bekleniyor. Bu sayede kişiler cihazları ile üç boyutlu obje kayıt edebilecekler. Bu üç boyutlu objeler Pencil ile düzenlenebilecek ve bu sayede bir Arttırılmış Gerçeklik yeniliğini görmüş olacağız. Bakalım 2019 iPhone modelleri daha ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.


iOS 12 ile birlikte iPhone'ların şifresini çözmek çok zor!iOS 12 ile birlikte iPhone'ların şifresini çözmek çok zor!
iPhone yüzünden Trump'ın başı dertte mi?iPhone yüzünden Trump'ın başı dertte mi?
iPhone'lar Artık Yağmur Altında Daha İyi ÇalışacakiPhone'lar Artık Yağmur Altında Daha İyi Çalışacak

PAYLAŞ