2019 Model iPhone'larda Neler Göreceğiz? - Haberler - indir.com

2019 Model iPhone'larda Neler Göreceğiz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz 1 ay önce Apple’ın en güçlü ve yeni amiral gemisi ailesi olan iPhone Xs serisine şahit olduk. Modeller üst seviye donanım özellikleri ile beraber tasarım noktasında da oldukça dikkat çektiler. Cihazlar henüz satışa sunulmazken ülkemiz fiyatı da belli olmuş değil. Ancak şimdi ise 2019 model iPhone cihazların neler sunacağına dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Son yıllarda artan ekran boyutlarına Apple’da dahil olmaya devam ederken, geçen yılın iPhone X modeli 5.8 inç ile çıkış yapmıştı. Ancak yeni modellerden olan Phone Xs 6.1 inç bir büyüklük ile gelmişti. Uygun fiyatlı olması ile dikkat çeken iPhone XR modeli ise 6.5 inçlik bir ekran ile geliyor.

2019 Model iPhone Detayları

iPhone’da iOS uygulamalarını nasıl silebilir ve geri yüklerim?iPhone’da iOS uygulamalarını nasıl silebilir ve geri yüklerim?

Henüz ülkemizde satış rakamları açıklanmayan bu iPhone modelleri sonrasında 2019’da tanıtılacak olan yeni cihazlar hakkında beklentiler ve söylentiler belli olmaya başladı. Yeni yıl ile beraber yeni nesil iPhone modellerinin başlıca en dikkat çeken tarafı ekran boyutları olacak. Tasarım anlamında geçen yıl fark yaratan Apple çentikli bir tasarıma geçiş yapmış ve telefon pazarına bir anlamda  yön vermişti diyebiliriz. Şimdi ise her sene olduğu gibi ekran boyutlarında nasıl bir yenilik yapacağı merakla bekleniyor.

Şirketin yeni yılda iPhone modellerinde ara model olan S cihazlarını sunması bekleniyor. Apple hakkında doğru tahminler ile tanınan isim Ming-Chi Kuo’ya göre ise önümüzdeki yıl ekran boyutları aynı kalacak ve değişmeyecek. Boyut noktasında bir farklılık beklenmezken, bazı kaynaklara göre çentik alanının daha da geliştirileceği ve bu sayede daha küçük bir çentiğin kullanıcılara sunulması bekleniyor. 2019 iPhone modellerinin tanıtılmasına henüz 11 aydan fazla bir süre bulunuyor. Diğer yandan üçlü arka kamera sistemi haricinde Apple A13 işlemcisi ve yenilikçi Face ID ile gelmesi tahminler arasında yer alıyor.


Yeni iPhone'ların Ülkelere Göre FiyatlarıYeni iPhone'ların Ülkelere Göre Fiyatları
Huawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı KarşıyaHuawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı Karşıya
iPhone XS Bilinmeyen İki Gizli Büyük Özelliğe SahipiPhone XS Bilinmeyen İki Gizli Büyük Özelliğe Sahip

PAYLAŞ