2019 Model iPhone'lar Çok Daha İnce ve Hafif Olacak - Haberler - indir.com

2019 Model iPhone'lar Çok Daha İnce ve Hafif Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın amiral gemisi akıllı telefonlarında kullanmış olduğu OLED ekranın üretimi için Samsung ile bir anlaşma sağladığı biliniyor. Söz konusu bu yeni teknoloji ile beraber Apple’ın 2019 modellerinde daha ince ve hafif kasalar göreceğiz. Son yıllarda tasarım anlamında Apple’ın tam olarak bekleneni veremediği açık bir şekilde gözüküyor. iPhone 6 tasarım çizgisini 2014’den beri sürdüren şirket 2017 yılı ile beraber iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinde bile hala aynı tasarım çizgisini kullanmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz yılın iPhone X modeliyle beraber yenilikçi bir tasarıma geçiş yapmış ve bu tasarım ise yeni iPhone Xs, XR ve iPhone XS Max modellerinde kullanılmıştı. Şimdi ise 2019 model iPhone söylentilerine göre iPhone X tasarım çizgisinin sürmesi bekleniyor.

2019 iPhone Modelleri Daha da İncelecek

iPhone'dan silinen fotoğraf geri nasıl getirilir?iPhone'dan silinen fotoğraf geri nasıl getirilir?

Yeni yıl ve yeni seri ile beraber benzer bir tasarım çizgisi görmemiz beklenirken, diğer yandan tasarım tarafında bir gelişim de gösterilmesi bekleniyor. Özellikle modellerin daha ince ve hafif bir tasarıma sahip olmak için ekran paneli noktasında OLED ekran üretimi Samsung’a büyük bir iş düşüyor. Bu kapsamda akıllı telefonlarda yer alan dokunmatik ekran özelliği cihaz ekranının üzerine yerleştirilen bir panel ile gerçekleşmiş oluyor. Ancak bu teknoloji telefonu ek bir şekilde kalınlaştırmış oluyor. Dokunmatik panel entegresine sahip OLED ekran teknolojisi ise bu kapsamda daha ince bir yapıya sahip olacak.

Bu noktada Apple ve Güney Koreli şirket Samsung arasında bir anlaşma yapıldığı ve OLED ekranların 2019 iPhone modelleri için hazırlanacağı ifade ediliyor. Ancak dokunmatik panele sahip OLED ekranların ise biraz daha maliyetli olacağı için üretiminin de uzun sürmesi bekleniyor. Ayrıca dokunmatik panelli OLED ekran teknolojisinin 2019 yılı ile beraber iPhone serisinin Premium olan modelinde yer alması bekleniyor.  


iPhone Xr'ın kılıf fiyatı açıklandıiPhone Xr'ın kılıf fiyatı açıklandı
iPhone XR, DxOMark Sonuçları ŞaşırttıiPhone XR, DxOMark Sonuçları Şaşırttı
iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar GözüktüiPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü

PAYLAŞ