2019 model iPhone tasarımları sızdırıldı - Haberler - indir.com

2019 model iPhone tasarımları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 12:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019’a girmemiz ile beraber büyük bir heyecanla Eylül ayı beklenmeye başladı. Daha çok Apple hayranlarının beklediği bu dönemde Apple’ın yeni nesil iPhone modellerinin gelmesi bekleniyor. Son olarak 2018 Eylül ayı ile beraber iPhone XS, iPhone XR ve iPhone XS Max olarak üçlü modelini tanıtan şirketin 2019 için neler sunacağı bir hayli heycanla bekleniyor. Bir süredir modellere dair sızıntılar gelmeye devam ederken şimdi ise önemli bazı yeni detaylar paylaşıldı. Bazı taslak görselleri ortaya çıkan yeni modellerin kamera tarafındaki yeniliği oldukça ilginç gözüküyor. Her yıl olduğu gibi Apple’ın üç yeni iPhone modeli ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bu yeni modellerin iPhone Xl, iPhone Xl Max ve iPhone XR 2019 olarak adlandırılması bekleniyor. Wall Street Journal kaynaklı habere göre iPhone XI 5.8 inçlik OLED bir ekranla gelmesi bekleniyor.

2019 Model iPhone’lar

iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacakiOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak

Yeni 2019 model XR cihazının 6.1 inçlik OLED bir ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca kamera tarafında da yeni nesil XR’ın daha güçlü bir isim olması bekleniyor. Bu kapsamda XR’ın büyük bir olasılıkla çift kamera ile geleceği düşünülüyor. Eylül ayında tanıtılacak bir başka ve en güçlü isim olan iPhone Xl Max modelinde ise 6.5 inçlik OLED bir ekran göreceğiz. Bir önceki nesil iPhone XS Max modeline göre bu cihazın tıpkı Mate 20’de gördüğümüz üçlü kamera sistemine sahip olacağı bekleniyor. Bu noktada Apple’nda artık çift kamera sonrasında yeni trend olan üçlü kamera sistemine geçiş yapması bekleniyor.

iOS 12'deki Hemen Beğeneceğiniz 5 Özellik

Taslak çizimlerde ise Apple’ın yeni iPhone modellerde tıpkı Mate 20 gibi kare olarak konumlanan üçlü bir lens sistemiyle gelmesi bekleniyor. Bakalım yeni nesil 2019 model iPhone’lar hem tasarım hem de özellikler tarafında neler sunacak göreceğiz.  


Apple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştüApple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştü
iPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride BıraktıiPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride Bıraktı
Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!

PAYLAŞ