2019 Model Hızlı Şarjlı Asus VivoBook Serisi Duyuruldu - Haberler - indir.com

2019 Model Hızlı Şarjlı Asus VivoBook Serisi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2019 kapsamında dizüstü bilgisayar modelleri ile ön plana çıkan Asus şov yapmaya devam ediyor. Acer ve Huawei gibi rakip markalardan da yeni modeller görürken Asus ise şimdi 3 yeni modelini daha duyurdu. 2019 model olacak bu yeni dizüstü bilgisayar modelleri hızlı şarj özellikleri ile ön plana çıkıyorlar. Etkinliğin başından beri yeni nesil ZenBook, Chromebook, StudioBook ve ROG esrisi gibi modellerini tanıtan şirket şimdi ise yine 2019’da piyasada olacak olan 3 yeni nesil bilgisayarının duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni VivoBook serisinin dikkat çeken ilk özelliği sahip olduğu çerçevesiz NanoEdge ekranı oluyor. Bu noktada VivoBook 14 ve 15 ile Full HD çözünürlük sunan şirket %87’lik bir ekran gövde oranı ile dikkat çekiyor.

3 Yeni Nesil Asus VivoBook Serisi

Asus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını TanıttıAsus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını Tanıttı

Yeni VivoBook serisinde sekizinci nesil Intel Core i7 işlemci serisini görüyoruz. Bu güçlü işlemci ile beraber cihaza Nvidia GeForce MX 130 modeli eşlik ediyor. Modellerde 16 GB’a kadar RAM seçeneği yer alırken kullanıcılar maksimum olarak 256 GB SSD modeli ile beraber 2 TB’a kadar bir HDD belleği tercih edebiliyorlar. Bu yeni üç modelinde ekran boyutlarının aynı olması beklenirken, üç yeni cihazda sahip oldukları hızlı şarj desteği ile ön plana çıkacaklar. Bu kapsamda bilgisayarlar %60’lık bir şarj oranına 49 dakikada ulaşabilecek.

Asus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını Tanıttı

Bu yeni üç modelin fiyatı henüz belli olmazken modellerin kullanıcılara erişmesinin 2019’un sonunu bulabileceği belirtiliyor. Özellikle 2019 ile beraber her alandaki teknolojiler de atılımlar görecekken bilgisayarlar için de üretici markalardan oldukça yenilikçi modeller görmeye başlıyoruz. Acer ve Huawei gibi bilinen şirketler dokunmatik panele sahip ve üst segment modeller sunarken Asus’ta bilgisayar pazarındaki payını genişletmek adına modellerini duyurmaya devam ediyor.


Dünyanın En İnce Çerçeveli Modeli Asus ZenBook S13 DuyurulduDünyanın En İnce Çerçeveli Modeli Asus ZenBook S13 Duyuruldu
Asus'un yeni Zephyrus S modelleri iddialı görünüyorAsus'un yeni Zephyrus S modelleri iddialı görünüyor
4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı

PAYLAŞ