2018'in mobil operatörü Turkcell oldu - Haberler - indir.com

2018'in mobil operatörü Turkcell oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 11:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü COMPEC tarafından bu yıl 6. düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödüllerinde, ödüller sahiplerini buldu. 2018 yılının bilişim sektörünün en iyilerinin seçildiği oylamada Turkcell arka arkaya 5. kez "Yılın En İyi Mobil Operatörü" ödülünü hak kazandı. Kazananlar bilişim kulüpleri, halk ve jüriden oluşan yaklaşık olarak 130 bin kişinin katılımı ile belirlendi. 

Dünyanın ilk dijital operatörü olarak başlattıkları dijital ihracat hamlesi sayesinde Türkiye'nin bayrağını teknoloji alanında da tüm dünyada başarıyla dalgalandırdıklarını vurgu yapan Turkcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş, tamamının Türkiye topraklarından BiP, fizy, Dergilik, TV+ gibi 19 yerli ve milli uygulamaları ile insanların hayatlarına değer katmaya çalıştıklarını ve Türkiye'nin teknolojideki hedeflerine erişmesi için çabaladıklarını ifade etti. Turkcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş, "Başlattığımız dijital ihracat hamlemiz sayesinde artık bu dijital ürünlerimiz tüm dünyada kullanıyor. Afrikadan Karayiplere, Nepal'den Latin Amerika'ya değin tüm dünyadan operatörler bu başarı hikayemizi dinlemek için geliyor, müşterilerine dijital servislerimizi kullandırmak amacıyla kapımızı çalıyor. Aldığımız bu ödül ülkemiz adına teknolojide yarattığımız bu katma değerin bir karşılığı olarak bizleri son derece mutlu etti. Bu vesileyle bizi bu ödüle layık gören Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü'ne teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı. 

Turkcell AirPods İçin Büyük İndirim BaşlattıTurkcell AirPods İçin Büyük İndirim Başlattı

Bilişsel bilişim hakkında neler biliyoruz?

Turkcell'i tebrik ediyoruz

Boğaziçi Üniversitesi ismi altında 2018 yılının 6.'sı gerçekleşen Boğaziçi Bilişim Ödülleri, bilişim ve teknoloji alanında kişi, kurum ve kuruluşların sektörün en iyisini seçiyor. Bu anlamda Turkcell'in başarısından ötürü kendilerini tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz. 


Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı!Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı!
Turkcell'den, ücretli mobil internet konusunda son kararTurkcell'den, ücretli mobil internet konusunda son karar
Ekşisözlük'te Turkcell'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!Ekşisözlük'te Turkcell'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

PAYLAŞ