2018'in İlk Galaxy S9 Sızıntı ve Detayları - Haberler - indir.com

2018'in İlk Galaxy S9 Sızıntı ve Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-02 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2018'in ilk gününde teknoloji şirketlerinin yeni modelleri hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Güney Koreli şirket Samsung'un 2018'de sunmasını beklediğimiz Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri hakkında yeni sızıntılar geldi. 2017 yılında sunmuş olduğu Galaxy S8 ailesi, gerek performans gerekse tasarım anlamında oldukça başarılı bir cihaz olmuştu. Şimdi ise yeni yılda yeni amiral gemisinin görüntüleri ortaya çıktı. Çift arka kameralı olması beklenen modellerin ön yüzeyleri gözükürken, cihazlar S8 ailesindeki tasarım çizgisine sahip diyebiliriz.

Mart 2017'de karşımıza çıkan Galaxy S8 ailesinde kullanılan Infinity Display teknolojisini yeni seride görmeye devam edeceğiz. Söylentilere göre Galaxy S9 tek bir kamera ile gelecek ve çift kamera yapılı model Galaxy S9 Plus cihazı olacak. Normal şartlarda S ve S Plus arasında sadece ekran büyüklüğü farkı bulunurken, yeni Galaxy S9 ailesi ile beraber tek ve çift kamera farklarını göreceğiz. Ayrıca yeni bilgilere göre hem Galaxy S9 hemde Galaxy S9 Plus modellerinin ön kameraları çift lensli yapıya sahip olacak.

Sızdırılan bu bilgiler ve taslak çizimleri resmi olmadığı için Galaxy S9 serisinin daha ince çerçevelere sahip olarak gelmesi bekleniyor. Bakalım şirket hem donanım hemde tasarım noktasında ne gibi geliştirmeler yaparak piyasaya girecek göreceğiz.





PAYLAŞ