2018'in En Kötü Oyunları - Haberler - indir.com

2018'in En Kötü Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 18:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

2018 yılını geride bıraktığımız şu günlerde bazı kötü oyunları ne yazık ki geride bırakamadık. Bugün haberimizde ise 2018 yılının en kötü oyunlarını sizler için sıralayacağım.

2019 yılına yeni girdiğimiz bu günlerde geçtiğimiz seneye şöyle göz ucuyla bir baktığımız zaman Far Cry 5, Monster Hunter World, Assassin’s Creed Odyssey ve Red Dead Redemption 2 ve God of War gibi, oyuncuları son derece tatmin eden yapımları görebiliyoruz. Fakat bu madalyonun diğer bir yüzü olduğunu da unutmamak gerekiyor. 2018 yılında oyun severler için zaman kaybının olduğu veya oyun severlerin para vererek satın aldığı oyunlardan pişmanlık duyanlar var. Bu oyunlardan bazıları değişik bir şey denemek isteyen yapımcıların eline yüzüne bulaştırdığı veya bazıları acele edilerek bol hata ile piyasaya sürülmüş oyunlar. Bu oyunlar neler gelin birlikte bakalım.

Steam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştıSteam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştı

Yılın oyunları için 2018 adayları belli oldu

1- Super Street: The Game

Oyunun amacı, size bir hurda arana veriyor ve bu arabayı geliştirmeye çalışmanızı istiyor. Fakat aldığınız hurda araba ne kadar geliştirmeye çalışırsanız çalışın, ilk satın aldığınızdan bir adım öte gidemiyor. Oyunda çok oyunculuk modu mevcut. Bu mod size çekici gelebilir lakin oyunu oynayan kişi sadece sizseniz bu mod pekte bir işe yaramıyor. Şayet araba yarışı seven okurumuz iseniz bu oyuna bulaşmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

2- Extinction

Diğer oyunlardan kendini soyutlamak için değişik ve nadir olma çabasına girmiş olan Extinction, bulacağınız farklı yönler, esasında fazlasıyla yetersiz kalıyor. İlginç mekanikler ile oyuncuların dikkatini çekmek isteyen oyun, aslında oyuncuları büyük bir hayal kırıklığına uğratıyor. 1 saatten fazla oynamanızın mümkün olmayacağı olan bu oyunda fazlasıyla sıkıcı hikaye örgüsü var.

3- Bravo Team

Hem beklentileri karşılayamayan hem de çok yüksek meblağlar talep eden Supermassive Games, 2018 yılını 2-0 mağlubiyet ile kapattı. Multiplayer olarak oynama imkanı sunan oyun, hedef alma özelliğini bile oturtamayan ekibin başarısızlığından oluşan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Zaten oyunu oynamaya başlasınız bile 20 dakika sonra sıkılıp otomatik olarak bırakacaksınız.

4- The Culling 2

PUBG ve Fortnite gibi oyunlara rakip olarak çok iddialı bir şekilde çıkan oyun, ne doğru düzgün olay örgüsüne ne de kendine has bir oyun tarzına sahip. Diğer oyunların derlemesiyle oluşmuş bir izlenim veren oyun, ateş etme mekanikleri, harita tasarımı, animasyonlar ve sesler de dahil olmak üzere her şeyin acı verici olduğu oyun o kadar kötüydü ki Xaviant Games, oyunun satışını durdurdu.

5- Past Cure

Piyasaya ilk girdiği zaman herkesi heyecanlandırmayı başaran ve ilk etapta herkesin gözüne güzel görünen oyun, bir süre sonra gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor. Yavaş ilerleyen hikayesi, ilginç yapay zekası ve birbirinden saçma seviye tasarımlarına sahip olan Past Cure, seslendirme konusunda da çok yeteneksiz kişiler tarafından yapılmış.

 

 

 

 

 

 


2018'in mobil operatörü Turkcell oldu2018'in mobil operatörü Turkcell oldu
2018'in en çok takip edilen 20 ünlüsü2018'in en çok takip edilen 20 ünlüsü

PAYLAŞ